skip to Main Content
Vi har en bred mix av I/O-moduler som kan användas för driftövervakning, fjärrstyrning och driftslarm. Du kan utgå från våra färdiga paket eller bygga egna lösningar baserade på aktuellt behov från vårt utbud av radiomodem, signalomvandlare och antenner.

I/O-moduler och färdiga fjärrstyrningspaket

Dessa lösningar används för överföring av signaler i privata radionät. Radionät kan byggas på fria frekvenser eller (med vissa av produkterna) på egna, exklusiva, frekvenser som ger dig en extra säkerhet. Produkterna kan användas för överföring av I/O-signaler punkt till punkt eller i större system. Vi har byggstenar för att bygga små som stora system för trådlös I/O, dessutom erbjuder vi kostnadsfria övervakningsprogram samt, för vissa av våra lösningar, MODBUS-kompatibilitet.
Trådlöst I/O i industrin

Paketlösningen

Bygg med utgångspunkt från våra paket, de innehåller allt du behöver i form av antenner, radiomodem samt signalomvandlare och nätaggregat. Dessa fungerar out of the box och kan senare byggas på för ytterligare signaler. Du kan använda paketen för överföring av I/O, för fjärrstyrning eller för driftsövervakning till exempel.

Bygg efter dina förutsättningar

Vill du överföra analoga I/O, digitala I/O eller pulser trådlöst kan du skapa dina egna lösningar med radiomodem och dessa signalomvandlare. Den färdiga lösningen kan användas för övervakning av processer, styrning av pumpar, mäta flöden eller nivåer till exempel. Du kan bygga system helt efter dina förutsättningar och bygga nät som täcker kortare eller längre överföringsavstånd, allt beroende på dina önskemål. Tack vare moduluppbyggnad kan produkterna lätt anpassas efter varje situations behov.

I/O till Internet of Things

Ett annat alternativ vid överföring av I/O trådlöst är att samla ihop signalerna i en Internet of Thingslösning som kan publicera sensordata till din applikation eller ditt styrsystem. Med sensornoderna i Wzzard-serien kan både hög säkerhet och lång driftstid kombineras.

Wzzard smarta sensornoder

Wzzrd nodWzzard ansluter sensorer till nätverk och bygger ett smart MESH-nät för distribution av data. Wzzard innehåller all intelligens och passar med standardsensorer.

Wzzard IoT-noder

SATEL-LP -moduluppbyggt, trådlöst I/O

System för trådlös I/OSATEL LP är ett system för trådlös I/O-överföring, det kan användas för punkt-till-punkt nät och för mer komplexa punkt-till-multipunktsnät. SATEL LP består av åtta olika I/O-moduler och tre olika radiomodeller.

SATEL-LP I/O

M2M mini package

M2M I/O-packageM2M mini package är ett komplett paket för överföring av pulssignaler eller digitala I/O på avstånd upp till flera kilometer. Färdigkonfigurerat paket, bara att driftsätta.

M2M mini package

M2M package

Komplett övervakningspaketPaket för överföring av digitala och analoga signaler trådlöst via radiomodem. MODBUS kompatibelt utförande för överföring av I/O upp till 6 km.

M2M package

PC Pro

Mjukvara SATEL PC proStyr och övervaka med PC-Pro mjukvara för SATELs I-LINK. En kostnadsfri mjukvara för driftövervakning via radio.

PC Pro

i-LINK

i-LINK omvandlar pulser till datai-LINK är en modul till radiomodemen SATELLINE-1870 och -1915 avsedd för att överföra digitala I/O och pulser trådlöst. Går att integrera i nät med I-LINK, finns även i en MODBUS version.

i-LINK

I-LINK 100

Analoga och digitala I/O med SATELs I-LINK100I-LINK 100 är en I/O-modul för I/O överföring via radiomodem. För analoga och digitala I/O i små och stora system. Finns även i MODBUS-version.

I-LINK 100

I-LINK 200

I-LINK 200I-LINK 200 är en expansionsmodul till I-LINK 100 som ger tillgång till fler analoga och digitala I/O-signaler. Produkterna används i nät med SATELLINE radiomodem.

I-LINK 200

Back To Top
Sök