skip to Main Content

Specialistsortiment

Vi har ett gediget produktsortiment som finns tillgängligt att se på hemsidan, därtill finns en hel del produkter ”off-line”, vårt specialistsortiment. Det kan handla om allt från nätverksswitchar till ett fordon med specifika kontakter, till en radiolänklösning till antennkablar i ett specifikt utförande.

Gedigen partner med avancerade produkter

Vi har en gedigen erfarenhet av dels de produkter vi erbjuder, dels av olika tekniker, dels av vad som fungerar och inte fungerar i praktiken. Dessutom är vi riktigt bra på de produkter vi jobbar med både på produkt och systemnivå. Att vi är ett företag byggt på den stabila grunden av 100 års arbetserfarenhet av trådlösa nät via radio, 4G och 5G ger oss en erfarenhet utöver det vanliga.

För vi tror att mer komplexa lösningar handlar om ett större åtagande än att beställa direkt på webben. Därför erbjuder vi en personlig kontakt för dig som har ett behov av mer avancerade lösningar och kanske hjälp att projektera ett radionät, råda runt inställningar och andra litet djupare kunskaper. Vissa av dessa tjänster erbjuder vi kostnadsfritt för större kunder, men de finns att köpa till i mån av tid.

Vi hjälper er att:

Tillgång till expertkunskap
Projektering av radionät
Utökat produktsortiment

  • Beskriv din verksamhet och ditt behov

  • Beräknad årlig omsättning

Återförsäljare och partners

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten med partners, återförsäljare eller representanter. Vi diskuterar gärna dina behov och ser fram emot att stötta dig hela vägen. Bra att känna till är att vi tillämpar ett årligt köpkrav om 50 000 kr för våra installatörer och återförsäljare.

Till ansökan

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök