Industriella nätverk med switchar och routrar för fiber och koppar kräver robusta produkter med hög tillgänglighet och pålitlighet. Vi arbetar med några av världens ledande tillverkare av nätverksprodukter

Vi har en lång bakgrund inom IP nätverk och Ethernet-produkter och vi kan erbjuda marknadens kanske robustaste nätverkslösningar för industriella nätverk och IP-nät till krävande tillämpningar. Våra tillverkare erbjuder funktionsrika, högkvalitativa nätlösningar med enastående service och support. Genom en tät sammanvävning av mjukvara och hårdvara möjliggörs problemfri leverans av viktig data i en mängd olika applikationer och olika nätverksmiljöer
Switchar och device servers från Lantech
Vi erbjuder en komplett familj av kommersiella och industriella nätverksprodukter och oavsett om ditt behov är ethernetnätverk med koppar eller fiber eller en äldre nätverksenhet med seriella portar så har vi en lösning som passar.

Robusta nätverk tar dig dit du vill

Våra industriella nätverk tar din trafik dit du vill med en säker och pålitlig uppkoppling. Har du högt ställda krav på dina industriella IT-system är våra produkter ett tänkvärt alternativ. De kommer från ett urval av världens ledande tillverkare av robusta nätverksprodukter. Genom att arbeta med den senaste tekniken kan vi bygga nätverk som läker sig själva på under 10 ms om störning uppstår, allt för att du inte skall tappa viktig information!

Industriell router

Högpresterande router med inbyggd brandvägg för nätverk med krav på hög tillgänglighet. För nätverk som måste vara tillgängliga och säkert uppkopplade.

Industriell router

Switchar

Managed och unmanaged switchar för koppar och fiber med power over ethernet, Gigabithastigheter och en rad olika utföranden. För krävande miljöer och alltid med fem års garanti.

Switchar

Fibercontroller

Med en fibercontroller kan du bygga redundanta fibernät.För ökad redundans och tillgängligare nätverk.

Fibercontroller

Deviceserver

Behöver du konvertera RS-232/-422 till ethernet? Då är det en deviceserver du söker. Med våra deciveservers kan du nå seriella utrustningar via nätverket.

Deviceserver

Sök