skip to Main Content
Nätverk med switchar och routrar för fiber och koppar i krävande miljöer som industri och järnväg kräver robusta produkter med hög tillgänglighet och pålitlighet. Vi arbetar med några av världens ledande tillverkare av nätverksprodukter som klarar daglig drift i krävande miljöer.

Vi har en lång bakgrund inom IP nätverk och Ethernet-produkter och vi kan erbjuda marknadens kanske robustaste nätverkslösningar för industriella nätverk och IP-nät till krävande tillämpningar. Våra tillverkare erbjuder funktionsrika, högkvalitativa nätlösningar med enastående service och support. Genom en tät sammanvävning av mjukvara och hårdvara möjliggörs problemfri leverans av viktig data i en mängd olika applikationer och olika nätverksmiljöer.

Nätverkslösningar i komplexa miljöer
Vi erbjuder en komplett familj av kommersiella och industriella nätverksprodukter och oavsett om ditt behov är ethernetnätverk med koppar eller fiber eller en äldre nätverksenhet med seriella portar så har vi en lösning som passar.

Robusta nätverk tar dig dit du vill

Våra industriella nätverk tar din trafik dit du vill med en säker och pålitlig uppkoppling. Har du högt ställda krav på dina industriella IT-system är våra produkter ett tänkvärt alternativ. De kommer från ett urval av världens ledande tillverkare av robusta nätverksprodukter. Genom att arbeta med den senaste tekniken kan vi bygga nätverk som läker sig själva på under 10 ms om störning uppstår, allt för att du inte skall tappa viktig information!

Industriell router

Högpresterande routrar med inbyggd brandvägg för nätverk med krav på hög tillgänglighet. För nätverk som måste vara tillgängliga och säkert uppkopplade.

Industriell router

Switchar

Managed och unmanaged switchar för koppar och fiber med power over ethernet, Gigabithastigheter och en rad olika utföranden. För krävande miljöer och alltid med fem års garanti.

Switchar

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök