skip to Main Content
Radiomodem finns i olika modeller, gemensamt är att de används för att överföra data över kortare eller längre avstånd på egna frekvenser, fria sådana eller frekvenser som kräver tillstånd. SATELs trådlösa modem hanterar gränssnitt som Ethernet, USB, RS-232, -422 och -485.

Trådlösa radiomodem ger frihet

Radiomodem kan jämföras med en trådlös kabelförlängning, hos Induo hittar du trådlösa modem perfekta för såväl korta som långa avstånd. Vår personal har kanske branschens längsta erfarenhet av att bygga stora, komplexa radiomodemsnät i de mest skiftande applikationer. Vi har erfarenhet av vad som fungerar och inte fungerar i praktiken, med en lång erfarenhet av trådlösa radionät har vi en gedigen kunskap om hur man bygger radionät i praktiken.

Mer om radiomodem

SATELLINE® och SATELLAR® radiomodem

SATELs radiomodem finns för de allra flesta populära frekvensband inom Sverige, Europa och resten av världen. Radiomodemen finns i en rad olika modeller med uteffekter från 10 mW till 10 W vilket gör det möjligt att täcka in såväl kortare som längre avstånd. SATELLINE® radiomodem har en räckvidd på upp till 8-10 mil för 10 W modellen Epic, men i utbudet finns även konkurrenskraftiga alternativ för litet kortare avstånd.

När varje datapaket räknas
SATELLAR® är den nya generationen radiomodem med Ethernet, Linux OS och AES-kryptering och 38 400 bit/s överföringshastighet.

SATELs radiomodem är robusta modem byggda för daglig drift i allt från industriella applikationer, kommunala VA-nät, kommunaltrafiklösningar, mätvärdesinsamling eller på byggarbetsplatser. SATELLINE® radiomodemen har massor av nöjda användare inom industri, stat, försvar och kommun. Användare med vitt skilda krav har utsatt våra radiomodem för det mesta i form av applikationer och miljöer, något de klarat med beröm godkänt. SATELs radiomodem har 3 års garanti och en MTBF-tid på 60 år.

SATELLAR XT 5RC robust ethernetradio

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RCHögeffektradiomodem med ethernet för nät där pålitlig uppkoppling är absolut nödvändig. SATELLAR XT 5 är ett radiomodem som har bra prestanda, hög hastighet och är bevisat pålitligt.

SATELLAR radiorouter

SATELLINE-EASy

SATELLINE-EASySATELLINE-EASy är vårt klassiska radiomodem med 70 MHz frekvensområde i ett och samma radiomodem. SATELLINE-EASy är ett robust och kompakt radiomodem och kompatibelt med tidigare SATELLINE-3AS.

SATELLINE-EASy

SATELLINE-1870E

SATELLINE-1870E radiomodem från SATELSATELLINE-1870E är ett kompakt och kraftfullt trådlöst modem för avstånd upp till 10 km, ett radiomodem för fria frekvenser som kombinerar goda prestanda med en attraktiv prislapp.

SATELLINE-1870E

SATELLINE-EASy Pro

Högeffektsradiomodem för GPS och lantmäteriSATELLINE-EASy Pro är ett dammtätt och vattentätt IP67 klassat radiomodem. Modemet har upp till 35 W uteffekt och används i krävande applikationer.

SATELLINE-EASy Pro

SATEL Compact-Proof

Vattentätt radiomodemSATEL Compact-Proof är ett radiomodem som är vatten och dammtätt enligt IP67 med inbyggt batteri, ett robust radiomodem, perfekt för lantmäteri, RTK och tillfälliga installationer.

SATEL Compact-Proof

SATEL EASy-Proof

IP69K klassat radiomodemSATEL EASy Proof är ett radiomodem på 1W uteffekt som uppfyller IP69K. För riktigt krävande tillämpningar som fordonsmontage eller där modemet måste motstå högtryckstvätt.

SATEL EASy-Proof

SATEL Compact-4BT

Radiomodem för RTK och lantmäteriRadiomodem för RTK som kan konfigureras via app tack vare inbyggd Bluetooth. Ett batteridrivet radiomodem för krävande applikationer, som fungerar varje dag, om och om igen.

SATEL Compact 4BT

SATELLINE-3ASd Epic NMS

Radiomodem för långa räckvidder10 W radiomodem med diversitetsmottagare gör SATELLINE-3AS Epic NMS till radiomodemet som når längre även utan fri sikt.

SATELLINE-3ASd Epic NMS

SATELLINE-3AS NMS VHF-version

Radiomodem SATELLINE-3AS med NMS och display som tillvalSATELLINE-3AS NMS med övervakningsmöjlighet för VHF-frekvenser, 135-174 samt 218-238 MHz. Överför data med 19 200 bit/s överföringshastighet. RS-232/-422 och -485, ställbar uteffekt upp till 5 W.

SATELLINE-3AS NMS VHF

SATELLINE-3ASd NMS

Radiomodem SATELLINE-3AS med NMS och display som tillvalRadiomodem med RS-232/-422 och -485 för 330-470 MHz. Kompatibel med NMS övervakningsprogram för maximal säkerhet. Upp till 1 W uteffekt. 19 200 bit/s överföringshastighet.

SATELLINE-3ASd NMS

SATELLINE-EASy 869

SATELLINE-EASy 869 MHz utan displaySATELLINE-EASy 869 MHz radiomodem anpassad för de fria europeiska frekvenserna runt 868-870 MHz. SATELLINE-EASy är kompatibel med SATELLINE-3AS 869.

SATELLINE-EASy 869

SATEL-LP24 radiomodem

Radiomodem SATEL-LP-24Radiomodem för 2,4 GHz med RS-232 port, en DIN-monteringsbar radio för fria frekvensband skapad för att bygga trådlös kommunikation på avstånd upp till några hundratal meter.

SATEL-LP24

SATEL-LP8 radiomodem

radiomodem för SATEL-LPSATEL-LP8 är ett radiomodem i SATEL-LP-serien för det fria frekvensbandet i EU runt 869 MHz. Ett radiomodem för seriell överföring som kan kompletteras med I/O-moduler för trådlös överföring av signaler.

SATEL-LP8

SATEL-LP9 radiomodem

SATEL radiomodem för 915 MHzSATEL-LP9 är ett radiomodem för upp till 30 km räckvidd på 915 MHz. Radiomodemet är avsett för den amerikanska marknaden och fungerar som fristående radio och kan användas med I/O-moduler i SATEL-LP serien.

SATEL-LP9

Back To Top
Sök