skip to Main Content
SATEL Compact-4BT är ett vattentätt radiomodem i en robust konstruktion avsett för batteridrift. Radiomodemet är inrymt i en IP67-klassad kåpa och klarar långa arbetsdagar i fält. Radiomodemet har ett inbyggt UHF radiomodem med lång räckvidd och kortdistans Bluetooth, något som garanterar enkel anslutning till olika rovers och andra enheter. Litiumjonbatteriet ger möjlighet till långa arbetsdagar samtidigt som IP67 säkerställer att radiomodemets elektronik skyddas från vatten och damm hela arbetsdagen. Radiomodemet är anpassat för enkel konfiguration via Bluetooth med hjälp av en app.

Robust radiomodem för krävande uppdrag.

SATEL Compact-4BT har ett frekvensomfång på 70 MHz. Det går enkelt att konfigurera modemet, antingen via appen eller från en dator/instrument. Detta gör att det är lätt att ändra radiomodemets inställningar vid flytt mellan olika arbetsplatser eller olika marknader. Radiomodemet har USB-anslutning för konfiguration och kommunikation samt RS-232 port för datakommunikation. Överföringen kan krypteras genom AES128 krypteringsstöd.

Radiomodemet är från början byggt för utomhusbruk och fungerar i snart sagt varje väder. Radiomodemet är avsett för applikationer som RTK och lantmäteri men även tillfälliga installationer i tuffa miljöer och som tillfällig repeaterstation utan krav på annan kapsling än den som medföljer. SATEL-4BT är lätt att använda i både situationer där radiomodemet skall bäras med eller i fordon. Radiomodemet exceptionell vibrationstolerans och har en låg vikt och många monteringsalternativ.

Radiomodem med batteri
9-30 VDC
1 W
RS-232
Robust
Garanti

Vattentät kommunikation

Radiomodemet uppfyller IP67-standarden i alla avseenden. Både kapsling och samtliga kontakter är vattentäta och dammskyddade. Radiomodemet kan inte beställas med display, istället är driftstatus som frekvens, kanal, spänningsnivå, uteffektnivå, fältstyrka med mera tillgängligt via appen.

SATEL Compact-4BT är kompatibelt med andra radiomodem i SATELLINE-3AS och SATELLINE-EASy-familjen. Radiomodemet fungerar i de riktigt tunga applikationerna. Modemet är kompatibelt med de flesta protokoll för RTK och lantmäteri, inklusive TrimTALK och Pacific Crest.

Manual på engelska
Konfigurationsprogram och firmware

Teknisk specifikation SATEL Compact-4BT
Frekvensområden: 403-473 MHz
Uteffekt: 1 W
Mottagarkänslighet: -114 dBm
Gränssnitt: RS-232/USB
Gränssnittskontakt: M12
Överföringshastighet (luften): 19 200 bit/s
Överföringshastighet (RS-232): 28 800 bit/s
Matningsspänning: 9-30 VDC
Driftstid: 19 timmar (mottagning), 6 timmar (sä[email protected] W)
Temperaturområde: -30(-30) – +60(+70)°C
Antennkontakt: TNC hona, 50 ohm
Bluetooth: BT2,1 + EDR och BLE 4,1
Vikt: 850 g
Mått: 163 x 49 x 49 mm (H x L x D)
Kapslingsklass: IP67
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information
Satel compact BT

Back To Top
Sök