skip to Main Content
Med trådlösa nätverk är det möjligt att koppla samman IP-nätverk över kortare eller längre avstånd. Trådlöst nätverk från Induo används för att bygga robusta och pålitliga radionätverk för att hantera små eller stora datamängder. Vi arbetar med både wifi-nätverk och proprietära nätverksstandarder, det vill säga standarder som optimerats för ett visst syfte som till exempel maximal räckvidd eller stora datahastigheter.

Radiolänkar och trådlösa nätverk

Den allra enklaste formen av trådlöst nätverk är wifi-nätverket, wifi har fördelen att den har en lägre kostnad än annan typ av hårdvara då den tillverkas i stora kvantiteter. Nackdelarna med wifi är att standarden är anpassad för att passa många typer av applikationer, därför är till exempel fördröjningen vid överföring mellan två punkter ofta ganska hög.

I applikationer där robust överföring optimerad för räckvidd och prestanda är viktigare än pris rekommenderar vi att titta på radiolänkar eller radioroutrar, dessa används tack vare deras förmåga att överföra data över långa avstånd med exakt prestanda, på så sätt kan du alltid förutse ditt nätverks egenskaper över tid. Tack vare att dessa produkter utvecklats för att vara bra på en specifik uppgift ger de egenskaper bortom vad wifi kan erbjuda. Har du en kritisk applikation, då är detta tekniker för dig.

Trådlöst nätverk för stora avstånd

Radiolänk

Radiolänkar

Radiolänkar som klarar riktigt höga hastigheter och kan fungera som punkt till punkt länk eller länka samman flera fasta eller rörliga objekt. Fungerar även där det inte är helt fri sikt mellan stationerna.

Brygga/radiolänk

5W radiomodem med display SATELLAR XT 5 RC

Radiorouter

Radioroutern SATELLAR förlänger nätverk i affärskritiska applikationer. En bra kompromiss mellan långa avstånd, goda hastigheter och mycket hög pålitlighet. Fungerar fristående eller i kombination med andra system.

Radiorouter

IP68 klassad nätverksenhet

Wifinätverk

Trådlöst nätverk med robust hårdvara för utomhusbruk (IP68) och inbyggt element. Det robustaste av wifinätverk som kan användas för att länka samman nätverk på avstånd upp till något hundratal meter.

Wifi-nätverk

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök