skip to Main Content
Övervakade nätverksswitcharLantech övervakade switchar har avancerade funktioner och finns i en rad olika modeller för olika nätverkskrav. Varje switchmodell har stöd för ITU G.8032 eller Pro-Ring, funktioner som skapar snabbläkande, redundanta nätverk. Om en kommunikationsväg slås ut hittas nya kommunikationsvägar inom loppet av millisekunder. Nätverkens funktioner kan övervakas via till SNMP, IEEE 802.1ab LLDP, Cisco CDP (med mera) beroende på modell.

Managed switch eller övervakad switch

De övervakade switcharna från Lantech har genomgått omfattande tester för att bevisa sin tålighet och för att skapa den funktion som eftersträvas, en switch som är hållbar, som håller i över 25 år och som har fem års garanti. Switcharna genomgår rigorösa tester och utsätts för stötar, vibrationer, och starka strömmar bland annat. Switcharna levereras med IP30-klassade kapslingar som standard men finns även i andra kapslingsklasser upp till IP67.

Lantech IPES-3416

Industriell switch med PoE och fiberanslutningLantech IPES-3416 -en 20-portars gigabitswitch med 16 x kopparkabel med PoE och 4 x fiber. Hög upplänkshastighet för snabbare återhämtning om nätverket går ned. Fem års garanti, enastående säkerhetsfunktioner. En robust switch byggd för att hålla i längden.

PoE-switch 20-portar

Lantech IES-2208C

10 portars nätverksswitch med fiber och kopparanslutningLantech IES-2208C är en 10 portars switch med 8 stycken 10/100 Mbit/s portar och 2 stycken gigabitportar. Industriell konstruktion och fem års garanti. Stöd för fulla SNMP funktioner, inklusive QoS, 801.q VLAN, IGMP snooping och query mode.

10-portar gigabitswitch

Lantech IES-3307C

Övervakad nätverksswitchLantech IES-3307C är en robust industriell 10-portars kombinationsswitch som hanterar såväl koppar- som fiberkabel. Switchen erbjuder hög pålitlighet och intelligenta nätverksfunktioner. Genomarbetade funktioner för lätt installation och säker drift.

Switch med 10-portar

Lantech IPES-5408T

Switch för nätverkLantech IPES-5408T är en vatten och dammtät switch, IP67 klassad switch i olika utföranden för industriell kommunikation i krävande miljöer. Switchen kan användas utomhus eller i gruvor till. Möjlighet till redundant spänningsmatning och fem års garanti.

Vatten och dammtäta switchar

Lantech IPES-3408

Lantech IPES34088-portars övervakad switch med 10/100TX portar med PoE på samtliga portar samt 4 stycken gigabitportar med L2+ fiberanslutning. Robust switch för bland annat videoövervakning och andra krävande applikationer ITU G.8032.

Switch med 4+8-portar

Lantech IPES-5408DFT

Lantech IGS-switch10-portars övervakad switch för krävande applikationer med 10 portar för kopparkabel med gigabithastigheter i upplänk (L2+) och två fiberanslutningar. Robust och pålitlig switch laddad med funktioner som realtidsklocka och intelligenta nätverksfunktioner.

Switch med 10+2-portar

Back To Top
Sök