skip to Main Content
Vi arbetar med trådlös överföring inom två huvudkategorier, dels produkter som överför information via mobilnäten som data, sms eller mms, dels produkter som överför data via eget radionät.

Trådlöst via mobilnät eller eget radionät

Mobilnäten har fördelen att de är snabba att komma igång med då infrastrukturen redan är färdigbyggd, dock har de en kostnad knuten till användning av näten. Eget radionät kräver en högre initialkostnad då näten måste byggas efter varje applikations förutsättningar. I gengäld har de en låg eller mycket låg månadskostnad och en hög driftsäkerhet.

Trådlösa produkter från Induo

4G-router

Med en 4G router kan du ansluta din maskin, process eller annan nätverksenhet till det snabba 4G-nätet. Våra routrar erbjuder snabb och säker uppkoppling och hög tillgänglighet.

4G-routrar

3G-routrar

3G router från Conel3G-routrar används ofta till M2M. 3G är väl utbyggt och finns på en rad olika frekvensband. Vi har flera olika modeller på routrar med bra prestanda.

3G router

Fjärrstyr via SMS

Styr utgångar på distans, övervaka ingångar och driftstatus som nivåer och temperatur. Mät pulser och få återkoppling direkt i realtid när något händer, batteridrift som tillval.

Fjärrstyr via SMS

3G-modem

3G modemAluminumkapslade, kompakta 3G-modem för maskiner, fordon och betalsystem. Modem som bevisat sin pålitlighet i 100 000-tals installationer.

3G-modem

GSM modem

GSM modemKoppla upp maskiner via GSM med robusta, industriella modem. Beprövade modem som sätter dina lösningar i kontakt med omvärlden.

GSM-modem

I/O för GSM

Övervaka tryck, nivåer och temperaturer på distans. Driftövervakning via GSM och SMS med robust och prisvärda produkter.

I/O-överföring

I/O via radio

Att kunna styra och övervaka via radio ger hög driftsäkerhet, snabba responstider och låga driftskostnader, upp till flera mils räckvidd.

I/O via radio

Larm via GSM/SMS

Att övervaka via GSM kräver pålitlig hårdvara som dessutom är flexibel. Övervakning av såväl driftslarm som fastigheter via mobilnäten, hög kvalitet, tillverkade i EU.

Larm via GSM

Radiolänk

Med trådlös ethernet skickar du data över kortare eller längre avstånd, utan operatör och abonnemangsavgifter, fast eller mobilt. Flera mils räckvidd, fungerar utan fri sikt.

Radiolänkar

Radiomodem

Robust kommunikation över flera mil. Bygg Ethernetnätverk med miltals räckvidd eller brygga samman klassiska gränssnitt som RS-232 och RS-485.

Radiomodem

Radiomoduler

RF-moduler eller radiomoduler för dig som vill kommunicera trådlöst men saknar egen radiodel. Produkter i teknikens framkant som förverkligar dina idéer.

RF-moduler

Tillbehör

Antenner, nätaggregat, kablar och kontakter, viktiga komponenter i industriella kommunikationssystem. Vi har beprövade komponenter som testats med våra produkter.

Tillbehör

Routrar för ethernet

Routrar

En router sammankopplar nätverk och har en ethernetport som används för att koppla samman nätverk och styra trafiken mellan näten. Dessa nätverk kan vara såväl små som stora och vi har routrar för mobilnäten eller eget radionät.

Routrar

Modem för RS-232

Modem

Modemen i vårt utbud används för att sammankoppla seriella gränssnitt som RS-232, RS-485 och USB såväl som ethernet. Populära produkter i denna kategori är radiomodem samt GSM-modem och 3G-modem och liksom med routrarna finns alltså lösningar för publik och privat infrastruktur.

Modem

Wireless bridge

Bryggor

En trådlös brygga sammankopplar nätverk i ett ethernätverk (som om det vore en trådlös kabel). Bryggorna i vårt utbud erbjuder såväl höga hastigheter som möjlighet att sammanlänka nätverk över riktigt långa avstånd. Vi har bryggorna för fasta och mobila installationer.

Bryggor

Fjärrstyr via GSM och SMS

I/O och fjärrstyrning

Styr utgångar, övervaka nivåer, tryck eller flöden. Vi har lösningar för överföring mellan två stationer för att spegla en signal men även lösningar som ger dig larm direkt om något avviker. Vi har system som kan kopplas till överordnade system och som har kompatibilitet med överordnade system.

I/O och fjärrstyrning

Trådlöst larmsystem

Larm

Våra larmprodukter används till såväl driftslarm, processlarm samt inbrottslarm. Robusta produkter av hög kvalitet överför larmen trådlöst via radio eller SMS/app när något händer. Skräddarsydda lösningar eller färdiga paket färdiga för driftsättning.

Larm

Styr kranar med fjärrstyrning

Radiostyrning

För dig som vill styra eller manövrera trådlöst har vi lösningar för allt från enklaste winsch till avancerad tandemstyrning av traverser. Radiostyrning med reläutgångar eller som kan integreras med överordnade system.

Radiostyrning

Antenner för wifi

Antenner, kablar tillbehör

Bra trådlösa system behöver tillbehör av hög kvalitet för att fungera optimalt, i vårt sortiment har vi ett brett utbud av tillbehör till samtliga våra produkter. Och hittar du inte vad du söker kan vi ofta ta fram rätt tillbehör åt dig.

Tillbehör

RF-moduler och OEM GSM modem

Radiomoduler

För dig som önskar komplettera din befintliga lösning med en trådlös uppkoppling kan moduler vara en väg. Ett brett urval av trådlösa moduler för längre avstånd med kanske marknadens kompaktaste yttermått. Olika frekvensområden för att passa många olika marknader.

Radiomoduler

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök