skip to Main Content
Produkten har utgått.

Strömsnål sensormodul

DNT2400 är en radiomodul för I/O-signaler och seriell datakommunikation. Modulen har inbyggt stöd för tidsbestämd rapportering vilket gör den lämpad i applikationer där en låg strömförbrukning efterstävas.

Vanliga applikationer är SCADA, industriell automation, fastighetsautomation, sensornät samt allehanda applikationer för fjärrstyrning och övervakning.

DNT2400 använder det licensfria 2,4 GHz bandet för kommunikation, ett band som fungerar över i stort sett hela världen. DNT2400 har en frekvenshoppande radio, något som gör den okänslig för störningar. För maximal säkerhet finns stöd för 128 bitars AES kryptering. Radiomodulen har ett rikt urval av konfigurationsmöjligheter kombinerat med en låg kostnad. Man kan använda ett obegränsat antal moduler i nätet.

DNT2400 ger möjlighet att nå långa överföringsavstånd och har en avancerad radiodel som ger möjligheter till olika inställningar beroende på behovet i den aktuella applikationen.

Med DNT2400 kan I/O signaler anslutas direkt till radiomodulen, ingen extra hårdvara krävs. DNT2400 kan användas för punkt till punkt överföring eller större sensornät. Avancerade inställningsmöjligheter gör DNT2400 till en intressant byggsten för trådlösa sensornätverk.

Radiomodul för trådlösa sensornät

Radiomodul 2,4 GHz
Manual sensormodul

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök