skip to Main Content

GSM lösningar baserade på dina krav

För den som vill integrera GSM-kommunikation i sin produkt eller lösning är utmaningen i allmänhet att hitta en tillverkare som kan producera mindre serier till konkurrenskraftiga priser.

Genom att förlägga produktion och utveckling i Asien kan både tillverkningskostnader och utvecklingskostnader pressas till en mycket konkurrenskraftig nivå.

Induo har ett nära samarbete med Fargo Telecom i Kina som kan erbjuda elektronikutveckling av såväl hårdvara, mjukvara som mekanik men även produktion med attraktiva priser och leveranstider redan vid mindre volymer. Du får en svensk kontakt med lång branscherfarenhet som kommunicerar direkt med Fargo Telecom utvecklingsteam och ser till att dina önskemål fångas upp, täcks in och förverkligas.

Om du redan idag har en lösning eller produkt med integrerad GSM så låt oss gärna räkna på vad den skulle kosta att producera hos oss, vi är övertygade om att vi kan presentera ett mycket attraktivt erbjudande.

Elektronikutveckling i Asien kan för många vara en berg och dalbana, det vi erbjuder är något helt annat. Vi på Induo har en lång erfarenhet av teamet på Fargo Telecom och vi vet att de verkligen kan sitt jobb. För oss är varje projekt unikt och med tanke på komplexiteten i projektet föreslår vi att du kontaktar oss per mail eller telefon 08-659 43 00 med din förfrågan.

Kretskort 3g
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök