skip to Main Content
Produkten har utgått, vi rekommenderar UR5i v2 3G router.

Maestro 3GIR HSPA+ 3G router

3G routern Maestro 3GIR har stöd för HSPA+, med hastigheter på upp till 21 MBit/s vid nedladdning och 5,76 MBit/s vid uppladdning. En riktigt snabb 3G router, som dessutom har en rad inbäddade funktioner för att garantera uppkoppling och därtill är byggd för kontinuerlig uppkoppling med fokus på driftstabilitet.

Maestro 3GIR är en 3G router byggd på den absolut senaste mobiltekniken. Den robusta konstruktionen omgärdas av en tålig metallkapsling som har hela 20 lysdioder för statusindikering av viktiga funktioner. Via dioderna får du information om vilken GSM/3G teknik routern är uppkopplad med samt hur stark signalen är. Dessa funktioner är bra att lätt kunna avläsa under såväl installation, idriftsättning som under skarp drift.

8-30 V
Tillval
1 st
3G/GSM
Garanti

3G routerns dubbla SIM-kortsplatser gör att routern kan skifta operatör vid störningar. Två antennanslutningar på routern gör det lättare att få kontakt med nätet där täckningen är litet sämre. 3G routern väljer automatiskt den starkaste signalen från någon av de två antennerna. 

Maestro 3GIR router har flertalet funktioner för att säkerställa uppkoppling. 3G routern kontrollerar kontinuerligt kontakten med basstationen och har en rad olika funktioner för att så långt det är möjligt återansluta till nätet för att uppkopplingen är stabilast möjliga. Dubbla SIM-kort gör att dubbla vägar till routern finns tillhands tack vare automatisk fail-over.

HSPA+, även kallad evolved HSPA, är den snabbaste 3G tekniken och om utbyggnad saknas på platsen routern är installerad så kopplar den automatiskt över till 3G med HSDPA, UMTS eller EDGE följt av GPRS. 3G routern går att utrusta med backup batteri vilket ger en ökad redundans. Batteriet ansluts direkt på en skruvplint och laddas genom routerns inbyggda nätaggregat om den är ansluten till nätström (230 VDC). Du kan istället spänningsmata med till exempel 12 V och samtidigt ladda batteriet, konsultera manualen för närmare instruktioner.

Maestro 3GIR är en robust 3G router framtagen för kontinuerlig drift och med möjlighet att fjärrövervaka routerns status via SMS.

Maestro WIreless 3G router
Teknisk specifikation Maestro 3GIR
Frekvensområde GSM/3G: 850/900/1800/1900 MHz
Frekvensområde 3G: 850/1900/2100 MHz
Stödjer: HSPA+, HSDPA, UMTS, EDGE, GPRS
Gränssnitt: Ethernet via RJ45 anslutning
Stöd för: DHCP, DNS, DNAT, NTP, VPN client, IP-IP tunnling
Matningsspänning: 8-30 VDC
Matningsspänning (mains): 85-264VAC,120-370 VDC
Strömförsörjning: Inbyggt nätaggregat
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: 2 x SMA (3G)
Kapsling: Aluminium
Vikt: 700 g
DIN-skenemontering: Ja, tillval
Mått (B D H): 170 x 80 x 35
Artikelnummer: B002025
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök