skip to Main Content
Modellen har utgått

Kamera med inbyggd rörelsedetektor.

MMS kameran gör det möjligt att på ett enkelt och diskret sätt övervaka egendom. MMS kameran installeras på väggen och skickar MMS till mobiltelefoner eller bilder till din mail när någon eller något rör sig i rummet.

GSM-kameran levereras komplett med nätaggregat, väggfäste samt två trådlösa sändare som fungerar som fjärrkontroller och trådlösa larmknappar. Väl aktiverad håller den inbyggda rörelsedetektorn rummet under uppsikt och skickar vid larm MMS med upp till åtta bilder till inlagda mottagare. Kameran kan dessutom programmeras att skicka bilder vid förutbestämda tider.

12VDC
Inbyggd
Antenn
Sensorer
Garanti

Utbyggbar lösning.

Du kan komplettera kameran med upp till 15 stycken trådlösa sensorer. GSM-kameran är kompatibel med flera olika typer av trådlösa sensorer, vi har rökdetektor, läckagevarnare och temperatursensor i vårt sortiment. Det inbyggda back-up batteriet säkerställer drift i upp till 10 timmar vid strömavbrott.
Rörelser i rummet detekteras av en IR-detektor samt en rörelsedetektor som aktiverar larmet. Rörelsedetektorns känslighet är ställbar för att undvika onödiga larm. Kameran mörkerseende och kan bilder även i mörker.
Du kan montera kameran på väggen eller ställa den på ett bord, vi levererar kameran med väggfäste, dessutom har den en utfällbar fot så du kan placera den i en hylla.
Som tillbehör finns en kabel för matning från ciggtändaruttag, eftersom kameran använder 12 V matningsspänning kan den användas i bil, båt eller husvagn/husbil.

överfallslarm ingår.

Du kan även använda kameran som överfallslarm. Genom att trycka på larmknappen på någon av fjärrkontrollerna tas bilder som skickas som MMS. Därefter rings ett telefonnummer automatiskt upp med ett vanligt röstsamtal vilket ger möjligheter för den som blir uppringd att genom bild och ljud skapa sig en uppfattning om vad som händer på platsen. När kameran larmar eller skickar bilder är den tyst och det går inte att se på utsidan att den är aktiverad eller att den skickar bilder. Denna funktion är perfekt när man vill ha möjlighet att ta ett foto vid rån, överfall eller i en nödsituation.

Denna dokumentation gäller endast tidigare modeller av MMS-kamera som såldes via Induo Wireless. Är du osäker på vilken modell du har så ring Induo Home på 08-659 43 10.

MMS-kamera svensk broschyr
MMS-kamera V900 Manual
MMS-kamera operatörsinställningar

Kameralarm för GSM och epost
Teknisk specifikation MMS-kamera B2
Frekvensområde: GSM 850/900/1800/1900 MHz
Spänningsmatning: 12 VDC, nätaggregat 100-240V (ingår)
Temperaturområde: -10 – +45°C
Fjärrkontroll: 2 st 433,92 MHz, räckvidd 10 m
Bildformat: JPEG
Bildupplösning: 160 x 128, 320 x 240, 640 x 480 pixels
Vidvinkelobjektiv: 70° upptagningsområde
IR belysning: Upp till 8 m räckvidd
Back-up batteri: 1700 mAh Lithium
Standbytid batteri: 10 timmar
Kapsling: Plast
Externa sensorer: Max. 15 st på 433.92 MHz
Övrigt: Väggfäste med stativgänga (ingår)
Artikelnummer: B701012
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information
GSM-uppkoppling stöds av produkten
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök