skip to Main Content
Voicefax används istället för vanliga telefonledningar och ger dig ett GSM baserat alternativ till ett traditionellt telefonjack. Voicefax kan hantera såväl telefonsamtal som fax.

En GSM gateway för samtal utan kabel.

Att använda en GSM Gateway, framför en fast telefonkabel innebär en rad fördelar vid nyinstallation av telefon. Jämfört med fast telefoni är fördelarna att du slipper höga installationskostnader och komplicerade kabeldragningar. Du får dessutom en lösning du kan placera relativt fritt och flytta runt relativt snabbt. Jämfört med en lös mobiltelefon har Voicefax till exempel bättre täckning på utsatta platser.

Komplett lösning.

Voicefax levereras komplett med det mesta du kan behöva för att börja kommunicera trådlöst:

Voicefax GSM enhet
USB A till USB mini B kabel för konfiguration
Nätaggregat
Extern GSM antenn
Monteringstillbehör

Voicefax kan användas med valfri operatör och med de flesta på marknaden förekommande telefoner och faxar samt med en del telefonväxlar.

De vanligaste tillämpningarna:

Du behöver en fax men vill inte betala för en fast linje. Avsevärt lägre kostnader med Voicefax.

Du har en lokal, filialkontor eller bostad där du önskar en fast telefon att ringa ut med i istället för en lös mobiltelefon. Samtalskvalitet och täckning är avsevärt bättre med VoiceFax jämfört med en vanlig mobiltelefon.

Du har en byggfutt, projektkontor, ett event eller en offentlig lokal där du behöver ha en fast telefon under en begränsad tid. Med Voicefax kan du erbjuda dina anställda och gäster kostnadsfria samtal utan dyra installationsavgifter.

Du har behov av att ha en telefon utan knappsats som skall ringa ett förutbestämt nummer till exempel för att beställa taxi eller färdtjänst, som nödtelefon eller i en obemannad reception eller passagesystem. Med Voicefax kan du ha ett förprogramerat nummer som automatiskt rings upp när någon lyfter på luren.

Voicefax är tillverkad i Europa enligt europeiska specifikationer. Den har alla nödvändiga miljö-, tekniska- och säkerhetsmässiga godkännanden och certifikat som behövs för att få säljas på den europeiska marknaden där inbegripet CE och RoHS godkännande.

Voicefax datablad

Ersätt fast telefoni med GSM
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök