skip to Main Content
Wifilänkar arbetar på 2,4 eller 5 GHz området, vissa länkar fungerar på bägge banden. I vårt utbud av wifilänkar hittar du robusta länkar som klarar både industriella miljöer och hårt svenskt vinterväder.
System kompatibla med wifi-alliance specifikationer
Cerio tillverkare av trådlösa länkar

Stabil leverantör av wifi-lösningar

Vår leverantör av trådlösa länkar är Cerio Corporation, ett företag från Taiwan som bildades 2009. Cerio utvecklar och tillverkar radiolänkar för wifi och designar både hårdvara och mjukvara för produkter som vänder sig en världsmarknad. Cerio designar nätverksprodukter och lösningar med hög kvalitet och utbudet bygger både på en dynamisk produktlinje, ett eget operativsystem för produkterna (CenOS 3.0/4.0) och Cerios Wireless Management Software (CWMS) något som ger lösningar som passar ett brett spektrum av nätverksmiljöer.

2,4 GHz länk med IP68

Framsida på länk med inbyggd antennCerio OW-300N2-A2 är en robust wifilänk som kan vara brygga, accesspunkt eller repeater. Enheten är anpassad för utomhusbruk med både åskskydd, vattentät kapsling och inbyggd värmare för att klara de kallaste vinternätterna.

2,4 GHz länk

5 GHz wifilänk med PoE

En accesspunkt, brygga och repeaterCerio OW-215N2-X är en 5 GHz wifilänk för utomhusbruk som erbjuder bra prestanda, god miljötålighet och avancerade funktioner som watchdog och automatisk omstart vid störningar i nätet. En länk för åratal av problemfri drift i krävande miljöer.

5 GHz länk

Test av robusthet

Cerio tillverkar robusta länkar som är IP68-klassade och anpassade för svenskt vinterklimat. För att kontrollera om det verkligen stämmer så testar vi att sänka ned länken i ett isbad under en timme. Vi avslutar med att se som händer om man sedan kallstartar produkten direkt i ishinken.

Wifi i isbitar
Back To Top
Sök