skip to Main Content
Induo är byggt på det stabila fundamentet av över 50 års arbetserfarenhet av trådlös kommunikation. Induo är generalagent och distributör för Satel, Conel, RADWIN, Maestro Wireless, RFM, Teltonika och Eldes.

Trådlöst med erfarenhet och omtanke.

I Induos sortiment återfinns produkter som radiolänkar, radiomodem, 4G/5G router, driftlarm och modem för mobilnäten.

Anlitade och prisade

Vi har skrivit åtskilliga debattartiklar, krönikor och tekniska artiklar, dessutom är vi ett ofta anlitat bollplank när det gäller trådlös kommunikation. Våra artiklar hittar du på annan plats på hemsidan.

I vårt Newsroom samlar vi ett mer komplett nyhetsflöde (vi har vunnit tävlingen Årets Pressrum 2010, 2011, 2012 och 2013 så bara det gör det kanske värt ett besök?).

Senaste pressreleaser

Till vårt newsroom

Induo grundades 2008 och är ett svenskt bolag med affärsidén ”Pålitliga kommunikationslösningar i tiden”. Induo, som fritt översatt från Latin betyder ”att engagera sig”, levererar produkter och tjänster för kommunikation till och från såväl mobila som fasta enheter.

Induo AB riktar sig mot proffsanvändare med varumärkena Induo Wireless och Induo Net. Induo AB har ett helägt dotterbolag, Induo Home, som vänder sig mot hemmamarknaden. Induo står för ett engagemang utöver det vanliga kombinerat med en hög personlig service.

Kundgrupper och användare

Induos produkter och lösningar används i industri, stat, kommun, i större företag och av privatpersoner. Applikationerna är allt från infrastrukturella system som kraftverk, bussar, tåg, vatten- och eldistribution, fartyg och flygplatser där produkterna ofta är i kontinuerlig drift, till hemautomationssystem för privatpersoner.

Induos logo
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök