skip to Main Content
Maestro GSM-modem används i en rad olika applikationer, bland annat har de levererats i 100 000-tals exemplar till maskiner och anläggningar i Sverige. GSM är ett stabilt nät och populärt för M2M-kommunikation tack vare sin goda tillgänglighet. Men även de minst datakrävande applikationerna på den svenska marknaden kan behöva en snabbare uppkoppling, då är 3G-modemet Maestro Heritage 3G en välkommen nyhet.

3g-modem-heritageModemet kan direkt ersätta GSM-modemet Maestro Heritage som finns installerad i åtskilliga anläggningar. Maestro Heritage i 3G utförandet erbjuder nedladdningshastigheter på upp till 7,2 Mbit/s. Dubbla antenner, avancerade watchdogfunktioner och automatisk omstart vid tappad kontakt säkerställer att ansluten utrustning alltid är uppkopplad.

Maestro Heritage 3G har RS-232 port för anslutning av extern utrustning. Dess generösa temperaturområde (-35 till +75 ° C) gör det möjligt att koppla upp enheter som installeras i vårt nordiska klimat. Maestro Heritage 3G är sammansatt för att passa industriella applikationer och enheten kan monteras på DIN-skena.

Industriellt 3G-modem

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök