skip to Main Content

3G router ger turbo till maskiner.

Induo presenterar turbo-3G routern UR5i v2 med HSPA+ och möjlighet till hastigheter på 21 Mbit/s. Samtidigt presenteras övervakningsprogrammet R-SeeNet som ger möjlighet att övervaka routrar som är i drift.

Router för PPPoEDen nya turbo 3G routern UR5i v2 är en robust produkt avsedd för krävande applikationer inom bland annat industri, automation och säkerhet. Routern bygger på HSPA+ teknik vilket ger upp till 21,1 Mbit/s i upplänk- och 5,6 Mbit/s i nedlänkshastighet. Routern täcker hela åtta frekvensband på GSM och 3G banden vilket gör att den fungerar för 3G på såväl 900 som 2100 MHz. UR5i v2 baseras på ett Linux operativsystem och det finns möjlighet att lägga till egna applikationer. Routern finns att beställa med plast- eller aluminiumkapsling. Enheten kan utrustas med extraportar beroende på användarens behov. Den finns i två modeller, basic eller full, där fullversionen har fler extraportar samt dubbla SIM-kortsplatser.

R-SeeNet är en routerövervakningsmjukvara som lanseras samtidigt som UR5i v2, den ger möjlighet att driftövervaka routrar tillverkade av Conel, såväl nya som merparten av tidigare modeller. R-SeeNet ger tillgång till data för varje router och mäter signalstyrka, mobilnätets tillgänglighet, antal tappade paket och 3G nätets latens. All data kan exporteras i CSV format. R-SeeNet finns i olika versioner och är kostnadsfritt för mindre system.

Turbo 3G router för M2M

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök