skip to Main Content
Induo presenterar en ny routerserie från Conel, UR5i v2 Libratum är en 3G router som enligt tillverkaren Conel är baserad på de av användarna mest efterfrågade egenskaperna. Den nya routern är speciellt framtagen för industriella applikationer och PoS-applikationer.

UR5i Libratum 3G router i plastversionUR5i v2 Libratum har en robust konstruktion och baseras på Conels beprövade hårdvaruplattform med Linux operativsystem. Routern har dubbla SIM-kort med fail-over som standard och är bestyckad med två ethernetportar som kan fungera som switch eller ställas in för två separata nätverk. Routern kan även beställas med wifi, ett tillval som installeras från fabrik. 3G routern har dubbla antenner med HSPA+-teknik vilket erbjuder överföring av data med upp till 14,4 Mbit/s i nedlänkshastighet.

UR5i v2 Libratum kan monteras på DIN-skena och är extra temperaturtålig, den är testad för temperaturer ned till -30 ° C och upp till +70 ° C. Anslutning av matningspänning görs via skruvplintsmoduler på enhetens framsida. Leveranser av UR5i v2 Libratum beräknas påbörjas under maj månad.

3G router UR5i v2 Libratum

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök