skip to Main Content
Mobilnäten byggs löpande ut med GPRS och 3G och anpassas allt mer till behoven inom tyngre och krävande applikationer som inom industrin och VA-sektorn. För att möta den ökande efterfrågan från målgruppen lanseras de industriella GPRS/3G routrarna från Conel med uppdaterade mjukvarufunktioner som underlättar administrationen av enheterna i systemet. Produkterna kommer att visas i Induos monter C10:29 på VA-mässan i Stockholm.

Många kunder använder 3G uppkoppling för att fjärransluta till maskiner som levereras över hela världen. Det kan handla om en lackeringsrobot som skall trimmas in, en pumpstation som skall övervakas eller en verktygsmaskin som skall fjärrservas. Kraven från dessa kunder är att produkten skall vara pålitlig och uppkopplingen säker. Med Conels routrar kan vi erbjuda en bevisat stabil och säker uppkoppling, den nya kapslingen gör att routern lättare kan integreras i krävande, industriella applikationer ” säger Ulf Seijmer, Marknadsansvarig på Induo.

Den senaste routern, UR5i, erbjuder uppkoppling med HSUPA hastighet, vilket ger upp till 7,2 MBit/s i nedladdningshastighet och 2 Mbit/s i uppladdningshastighet. Om stöd för 3G saknas byter routern automatisk över till EDGE eller GPRS. Den industrianpassade aluminiumkapslingen är i alla avseenden framtagen för krävande applikationer och kan monteras på DIN-skena.

UR5i erbjuder större möjligheter till anpassning av funktioner och mjukvara än tidigare enheter. Tack vare att Linuxoperativsystem används kan funktioner lätt läggas till och kunniga användare kan själv skapa egna mjukvarufunktioner. En annan viktig faktor är att det nu finns möjlighet att hämta konfigurationsfiler från en extern server. För den som administrerar enheterna medför detta att det går snabbt att ändra inställningar eller firmware i ett stort antal enheter på en gång. Varje router kan dagligen ansluta till den en server och söka efter uppdaterad firmware och nya konfigurationsinställningar.

UR5i har ethernetanslutning och två USB-portar, det finns en expansionsport som kan beställas som RS-232, RS-485, M-BUS eller I/O-port alternativt som en extra Ethernetport. Routrarna har en rad olika nätverksfunktioner med sofistikerade, inbyggda säkerhetslösningar vilket gör dem väl anpassade för krävande applikationer. Produkterna används förutom i VA-sammanhang även i industri och fordonsmontage.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök