skip to Main Content
Induo lanserar en 4G router för professionella tillämpningar. Routern LR77 v2 som utvecklats av tjeckiska Conel baseras på en välbeprövad plattform som även återfinns i Conels övriga routrar. Med upp till 100 Mbit/s överföringshastighet är routern lämpad för såväl kapacitetskrävande applikationer som för applikationer med framtida behov av ökad kapacitet.

LR77v2 routerEftersom 4G nätet inte finns utbyggt på samtliga platser i Sverige har routern fallback till Turbo-3G (med HSPA+ teknik) samt EDGE och GPRS. LR77 v2 baseras på arvet av tidigare routrar från Conel med erkänt hög tillförlitlighet.

Routern har stöd för 4G på 800 och 2 600 MHz, dessutom har det stöd för frekvensband som troligen kommer att användas för 4G i framtiden (900, 1800, och 2100 MHz) vilket gör routern en framtidssäker plattform. LR77 v2 har en rad funktioner för att säkerställa uppkoppling och minimera behovet av resor till installationsplatsen. Routern finns att beställa med dubbla SIM-kort med automatisk fail-over, därtill kan en rad funktioner fjärrstyras via SMS eller nätverksuppkoppling.

LR77 v2 finns i två utföranden, basic och full, och respektive utförande kan beställas med plast eller aluminiumkapsling. De olika versionerna har stöd för ett antal tillvalsportar så som Ethernet, RS-232, -485, MBUS eller I/O. Som standard levereras routern med en ethernetport, en USB port samt en I/O-port med en larmingång och en reläutgång som kan kontrolleras via SMS. Routern passar krävande tillämpningar med krav på tillgänglighet och kapacitet. Routern baseras på ett Linuxoperativsystem med stöd för egna mjukvarutillämpningar.

4G routern kan användas i temperaturspannet -30 ° till +60 °C och levereras med fäste för DIN-skena.

4G router för M2M

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök