skip to Main Content
Induo presenterar kombi 4G-routern Bivias, speciellt anpassad för säkra uppkopplingar. Routern har två separata moduler för uppkoppling via mobilnäten och då modulerna alltid är aktiva sker överkoppling mellan olika nät blixtsnabbt. Routern är speciellt avsedd för kritiska applikationer där det är kritiskt att ansluten utrustning alltid är uppkopplad.

Bivias använder två samtidiga moduler uppkopplade mot var sitt mobilnät och Bivivas finns i en rad olika utföranden med möjlighet att kombinera moduler med olika mobilnätstekniker. Initialt presenteras en version med kombination av 4G (LTE) samt 3G via CDMA (Net1) i routern, under hösten kommer även kombinationen dubbla LTE-moduler samt möjligheten att välja 3G via HSPA+ som alternativ.

Bivias v2 är byggd för krävande applikationer och baserad på komponenter som klarar högt ställda krav. Routern levereras i en robust aluminiumkapsling med dubbla inbyggda 3G/4G-moduler där bäst redundans uppnås genom att välja två operatörer med skilda nät. Bivias v2 kan hålla två moduler igång samtidigt vilket ger en snabb växling till den sekundära uppkopplingen om den primära slås ur.

Bivias v2 har en Ethernetport (10/100), en USB port (USB host) samt en I/O-port med SMS-kommunikation. Routern kan även beställas med wifi samt inbyggd GPS. Bivias har två extraportar som kan utrustas med Ethernet, RS-232, RS-485, I/O eller MBUS.

Routern kan monteras på DIN-skena genom medföljande fäste. Mjukvarumässigt har Bivias en hel uppsättning nätverksfunktioner, till exempel NAT och port forward. Routerns firmware är rik på tillval och bygger på ett stabilt Linuxoperativsystem som kan anpassas med en rad funktioner helt kostnadsfritt.

Mer om Conel Bivias v2

Conel bivias v2 router
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök