skip to Main Content
Induo AB har utsetts till ny distributör för Maestro Wireless produkter på den svenska marknaden. Maestro Wireless, baserade i Hong Kong, är en av de ledande tillverkarna av GSM baserade produkter och mjukvaror för professionella applikationer. Det nya samarbetet öppnar nya affärsmöjligheter för Induo.

Lång erfarenhet av GSM-modem

”Vi har en gedigen erfarenhet av Maestro Wireless produkter. Erfarenheten är en styrka för oss likväl som det är en trygghet för kunder som söker en hög nivå på teknisk support eller praktisk erfarenhet av hur Maestro Wireless produkter fungerar på fältet” säger Björn Moberg, grundare av Induo. ”Som en spin-off effekt av de nya produkterna kommer vi även att erbjuda leverans av produkter färdiga med abonnemang i samarbete med de ledande M2M-operatörerna”.

Maestro Wireless, baserade i Hong Kong, utvecklar och tillverkar GSM modem med tillhörande mjukvaror som används för maskin till maskinkommunikation, mätvärdesinsamling, positioneringssystem, i larmsystem, mätvädesinsamling, för fjärrstyrning och övervakning med mera. Maestro Wireless ingår i Fargo Telecom group och arbetar med ett nät av distributörer över hela världen. Maestro Wireless produkter har funnits på den svenska marknaden sedan 2002.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök