skip to Main Content
Induo har tecknat avtal med Lantech, en Taiwanesisk tillverkare av industriella nätverksprodukter med syfte att bredda verksamheten och bli en mer heltäckande leverantör av kommunikationslösningar.

Induo distibuerar industriella switchar

10 portars switch med koppar och fiberanslutning, managed switch”När jag grundade Induo var min tanke att börja med trådlöst för att sedan bredda verksamheten till att omfatta kommunikation via såväl kabel som trådlösa nät. Tack vare det nyligen tecknade avtalet med Lantech öppnas en för Induo ny marknad med stor potential. De industriella nätverken från Lantech kommer att tillföra ytterligare ett stabilt ben för Induo” säger Björn Moberg, Induos grundare och Styrelseordförande.

”Lantechs produkter kompletterar Induos nuvarande produktsortiment, vi anser att samarbetet är bra för de kunder som söker en heltäckande leverantör av industriell kommunikation. Närheten till Lantechs europakontor i Tyskland, garanterar snabb support. Målsättningen med samarbetet är att erbjuda kunderna kompletta och tillfredsställande lösningar” säger Günther Meixner, VD på Lantech Communications Europe GmbH.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök