skip to Main Content
Induo förnyar sitt distributionsavtal med Maestro Wireless. Induo, som tidigare haft en icke exklusiv disitributionsrätt av Maestros GSM modem, har nu tecknat ett nytt, förmånligare avtal som ger Induo distributionsrättigheter till Maestros GSM och 3G baserade produkter på den svenska marknaden.

Maestro 100 Evo”Vi har alltid betraktat Induo som ett företag med hög teknisk kompetens och en erfaren distributionspartner. Vi är mycket glada att ha utökat vårt avtal och vi ser fram emot att stärka vår marknadsnärvaro med Induos team” säger Vincent Gourmelen, Regional Sales Manager på Maestro Wireless Solutions.

”Det nya avtalet är en tydlig avsiktsförklaring från Maestro och vi är glada åt det fortsatta förtroendet som distributör i Sverige. Maestro har många lovande produkter på gång som vi ser kommer att skapa nya affärsmöjligheter för oss på Induo” säger Björn Moberg, Induos styrelseordförande.

Maestro Wireless är ett företag baserat i Hong Kong som ingår i Fargo Telecom Group. Maestro tillverkar och utvecklar GSM och 3G baserade produkter för automation, maskin till maskinkommunikation (M2M), fordonsapplikationer och fleetmanagement system.

Maestro Wireless produktsortiment består av Maestro Heritage, Maestro Industrial och Maestro 100 och Maestro 100 Lite.

GSM modem från Maestro Wireless

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök