skip to Main Content
Induo och Conel har slutit ett nytt avtal om distribution av Conels GPRS och 3G routersortiment på den svenska marknaden. Induo, som tidigare distribuerat Conels produkter som en icke exklusiv distributör, anser att det nya avtalet ger nya affärsmöjligheter. Avtalet ger Induo en starkare position som distributör på den svenska marknaden samtidigt som det öppnar för ett fördjupat samarbete med Conel.

Avtalet stärker Induo

Distirbutör av Conel”Den svenska marknaden är en viktig marknad för Conels routers och trådlösa produkter. Med vårt nya avtal med Induo stärker vi vår position på den svenska marknaden. Vi har en lång erfarenhet av den svenska marknaden och vi tror att de svenska kunderna kommer att tjäna på vårt fördjupade samarbete med Induo” säger Otakar Müller, marknads- och försäljningsdirektör, Conel s.r.o.

”Conels produkter är en av hörnstenarna i Induo Wireless verksamhet och vi är glada att Conel gett oss detta förtroende. Vi har arbetat hårt för att öka Conels marknadsandelar på den svenska marknaden, något som Conel uppmärksammat. Det nya avtalet är resultatet av våra satsningar och det ger Induo Wireless en starkare ställning på den svenska marknaden” säger Ulf Seijmer, Induos marknadsansvarige.

Induo är distributör av Conels produkter sedan 2008 och är sedan 2010 certifierad Conel distributör och generalagent i Sverige. Induo har en lång erfarenhet av Conels produkter och har varit med om att lansera såväl den första versionen av ER75 som den nya 4G routern LR77 v2 vilket ger företaget en unik kunskap om Conels produkter.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök