skip to Main Content
Induo Wireless presenterar Maestro MicroTracker från Maestro Wireless Solutions, en kompakt GPS tracker för att spåra egendom och positionera den på karta. MicroTracker är inbyggd i liten plastkapsling med aktiva antenner. Dessutom erbjuds en kostnadsfri trackingtjänst med tillgång till begränsade funktioner. Där kan man bland annat se varje enhets position online.

GPS tracker för GPRS.

Maestro MicroTracker (MT-01) har inbyggd GPS för positionering av enheten och den skickar positionen vidare via GPRS nätet. Den har ett par ingångar, en analog och två digitala ingångar, till vilka man kan ansluta externa givare som temperaturövervakning eller om ett fordons motor startas. Dessa funktioner värdesätts i applikationer som Fleet management, diagnostik av fordon, egendomsövervakning och förebyggande underhåll.

Tack vare att Maestro Micro Tracker har två utgångar kan externa funktioner styras på det fordon eller den utrustning trackern är ansluten till. Ett externt backupbatteri finns som tillval och tar över driften om den ordinarie matningsspänningen kopplas ur och ansvarig meddelas om störningen.

MicroTracker är konkurrenskraftig i större installationer. Det omfattande inbyggda mjukvarufunktionerna är framtagna för att minska integrationstiden i olika lösningar. MT-01 levereras med ett PC program avsett att underlätta enhetens konfiguration samtidigt som det kan användas för uppgradering av den interna mjukvaran över GSM nätet.

”För den som inte vill lägga dyra pengar på integration i eget affärssystem erbjuder Maestro Wireless portalen www.m2mgateway.net där man kostnadsfritt kan registrera sin tracker och spåra den via Google Maps” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

Maestro MicroTracker MT-01 drivs med 6-32V vilket är väl anpassat för de flesta fordon. Fjärrdiagnostik, automatisk omstart regelbundet och en inbyggd keep alive funktion minimerar risken för att enheten blir okontaktbar. Maestro Micro Tracker är godkänd för fordonsmontage.

Maestro Wireless är sedan 2002 representerade på den svenska marknaden med GSM modemen Maestro 100 och Maestro Heritage.

Maestro Micro Tracker

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök