skip to Main Content
Under Scanautomaticmässan premiärvisar Induo en nya serie industriella modem för mobilnäten. Indunium heter modellserien och presenteras i såväl GPRS som 3G utförande.

Indunium-2i GSM modem med RS-232/RS-485”Indunium är vår satsning på pålitliga och prisvärda produkter för m2m marknaden. Vår affärsidé är pålitliga kommunikationslösningar i tiden och vi anser att Indunium står för dessa värden” säger Björn Moberg, grundare och produktansvarig Induo.

Indunium-modemen finns i ett par olika modeller. Indunium 2id är ett GPRS/GSM-modem och Indunium 3id, som lanseras senare under hösten, är ett 3G-modem med stöd för HSPA+. Indunium finns i utföranden med ett eller två SIM-kortsplatser. De har en rad säkerhetsfunktioner för att garantera att enheterna alltid är uppkopplade och som en extra säkerhetsåtgärd kan enheten kan startas om via SMS, genom att behörig användare ringer till den, eller på förutbestämda tider. Enheterna kan fjärrkonfigureras via SMS vilket minimerar antalet serviceresor. Indunium 2id har en 9-polig DSUB-kontakt med RS-232 och RS-485 samt stöd för I/O-signaler. Indunium-modemen kan monteras på DIN-skena eller skruvas mot monteringsplåt eller liknande. Modemen hanterar ett brett temperaturspann, -25 till +70 °C och spänningsmatas med 9-36 VDC.

GSM och 3G modem Indunium

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök