skip to Main Content
Fredagen den 15 februari gästar Ulf Seijmer från Induo Google Sveriges Hangouts on Air serie ”Hangout med Google”, en serie direktsändningar från Google. Avsnittet handlar om YouTube där företagsnyttan av YouTube sätts i fokus.

Induo gästar hangout on air”Vår YouTube-kanal är en viktig del i vår marknadskommunikation där det rörliga mediet kompletterar och lyfter de statiska websidorna. Så gott som dagligen hör folk av sig med frågor som relaterar till våra videos och vi märker att de fyller en funktion. Genom videos blir vårt möte med kunden mer personligt, något som även är viktigt ur ett B2B-perspektiv då jag hävdar att alla affärer görs mellan människor” säger Ulf Seijmer, Creative Director Induo.

Induo har sedan 2009 använt YouTube som publiceringsplattform för förinspelad video. Materialet omfattar bland annat instruktionsvideos, produktpresentationer och applikationsbeskrivningar. Fredagens Hangout med Google sänds 14.00-14.30, avsnittet kommer att sändas i hela Norden och är därför på engelska.

(Uppdatering, du kan nu se programmet här nedan, vid cirka 18 minuter börjar vår medverkan:)

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök