skip to Main Content

På Hannover Messe i april lanserar den tjeckiska routertillverkaren Conel en ny, snabbare version av 3G routern UR5. UR5 routern används i till exempel säkerthetsapplikationer, betalningssystem, trafikövervaking, butikssystem och maskin till maskinkommunikation. Under våren har routern färdigställts bland annat genom ett nära samarbete mellan Conel och deras svenska distributör Induo.

Induo hjälper tjeckisk routertillverkare

”Conel har arbetat med en HSUPA version av sin 3G router UR5 under vintern och våren, vi på Induo har i samarbete med svenska operatörer validerat routerns funktioner och hjälpt Conel att färdigställa produkten. I Tjeckien finns inte HSUPA utbyggt i samma utsträckning som i Sverige varför vår insats betydligt kortade ned utvecklingstiden för tillverkaren Conel” säger Björn Moberg, Induos grundare och produktspecialist.

Den nya versionen av UR5 som lanseras på Hannover Messe i Hannover 20-24 april följer HSUPA standarden vilket innebär såväl snabbare uppladdnings- som nedladdningshastighet jämfört med nuvarande version av routern. UR5 är en router som används i applikationer där höga krav ställs på tillgänglighet och säkerhet.

”Vi räknar med att den uppgraderade versionen av UR5 kommer att få ett varmt mottagande av bland annat dem som arbetar med överföring av rörliga bilder. Den ökade bandbredden medför möjligheter att överföra rörlig bild med högre kvalitet än med tidigare versioner av routern” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

UR5i mer information

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök