skip to Main Content
Induo introducerade nyligen W2M, ett nytt koncept för trådlös M2M kommunikation. Företaget väljer nu att bredda sitt W2M sortiment med trådlös I/O-överföring via GSM för att matcha en ökande efterfrågan av signalöverföring och övervakning.

Breddat utbud av trådlösa paket.

”För oss har W2M varit en acceptansframgång. Vi hade klar uppfattning om att behovet av färdigkonfigurerade, idriftsättningsbara paket för trådlös maskinkommunikation var stort, lanseringen av W2M befäste vår uppfattning. Vi breddar nu W2M sortimentet med ett specialanpassat paket för Maestro Heritage med I/O portar” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo.

Induo är sedan 26 januari distributör av Maestro Wireless produkter i Sverige och har i samarbete med ledande M2M operatörer tagit fram abonnemang som passar kommunikationsbehovet hos användarna av Maestro Heritage med I/O-portar. Paketen finns för omgående leverans och konfigureras och anpassas för varje användares behov, Induo kallar det totalengagemang.

Maestro Heritage -EDGE modem med expansionsport.

Maestro Heritage är ett GPRS/EDGE modem med expansionsport för enkel anslutning av tilläggsmoduler. Dess I/O-modul hanterar 6 stycken digitala I/O, anslutning sker via skuvplintar direkt på modulen. I/O-modulens ingångar kan vara slutande eller brytande signaler inom spannet 5-32 V. Utgångarna kan styra externa reläer eller lättare laster i applikationer som driftövervakning, fjärrstyrning, mätvärdesinsamling eller larmsystem.

Vid aktivering av Maestro Heritages ingång triggas en eller flera olika händelser, till exempel kan ett SMS skickas, en utgång aktiveras eller en GPRS/EDGE uppkoppling initieras. Varje ingång kan programmeras individuellt för att passa olika krav och behov.

För att minimera behovet av underhåll i fält har flera funktioner implementerats i Maestro Heritage med bland annat en inbyggd realtidsklocka samt en ”Watch dog” funktion som startar om modemet vid störningar i GSM trafiken. Dessutom kan viktiga säkerhetsfunktioner styras, konfigureras och kontrolleras på distans, allt för att minimera behovet av resor eller besök efter installation.

Maestro Heritage är ett fyrbands GSM modem med stöd för GPRS och EDGE. Förutom en 50-polig expansionsport, avsedd för tilläggsmoduler, har modemet har en SMA kontakt för anslutning av antenn och en 9-polig D-SUB kontakt för RS-232 anslutning. Fäste för DIN-skena finns som tillval.

GSM modem

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök