skip to Main Content
Induo tecknar distributionsavtal med Tactical Software för distribution av Tactical Softwares mjukvaror på den svenska marknaden. Genom ett nyligen träffat avtal ges Induo möjligheten att utöka sitt sortiment med Tactical Softwares mjukvaror.

Tactical Software är ett amerikanskt företag baserade i Bedford, New Hampshire. Deras specialitet är mjukvaror för TCP/IP kommunikation över virtuella serieportar och virtuell modemuppkoppling över såväl ethernet som internet. För Induos del är detta en breddning av sortimentet samtidigt som Tactical Softwares mjukvara kan användas i kombination med många av Induos produkter.

”Tactical Software har erkänt bra lösningar för applikationer baserade på seriella kommunikationsportar, som RS-232, där man vill åstadkomma virtuella portar över nätverk. Våra kunder efterfrågar dessa funktioner och tack vare avtalet med Tactical Software kan vi distribuera konkurrenskraftiga mjukvaror på den svenska marknaden. Vi har en lång arbetserfarenhet av Tactical Softwares mjukvaror vilket gör att vi kan ge bra lokal support, något som jag bedömer är viktigt från ett användarperspektiv för den här typen av lösningar ” säger Björn Moberg Induos grundare och Styrelseordförande.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök