skip to Main Content
Mobilnäten med tekniker som GPRS och 3G används i allt större utsträckning inom tyngre och krävande applikationer som till exempel inom industrin. En ständig anpassning till kundernas efterfrågan är resultatet av den senaste uppdateringen av UR5i, en Turbo-3G router för krävande industriella miljöer som visas i Induos monter C17:29 på Scanautomaticmässan i Stockholm.

UR5i är en router som erbjuder en stabil uppkoppling i krävande applikationer. Tack vare stöd för HSUPA och avancerade säkerhetsfunktioner inrymt i en industrianpassad kapsling har routern snabbt vunnit i popularitet bland användare inom den tyngre industrin. Ofta används routern för att på distans fjärransluta till maskiner eller annan industriell utrustning som levereras över hela världen. Fjärrservice och fjärrdiagnostik vinner snabbt i popularitet, ett område där UR5i har mycket att erbjuda. Med dubbla SIM-kort maximeras chansen att routern går att nå även där mobilnäten är glest utbyggda. Den nya routern har även en I/O-port som kan styras och övervakas via SMS.

”Många som levererar fjärrservice och fjärrdiagnostik har efterfrågat en larmingång för att övervaka ett summalarm eller motsvarande. även en utgång som lätt skall kunna styras via SMS för att till exempel starta om ett krånglande styrsystem har efterfrågats. Med den senaste versionen av UR5i finns möjligheterna att inte bara fjärrövervaka en process, om något oväntat inträffar på installationsplatsen kan utrustningen dessutom startas om på distans” berättar Ulf Seijmer, Marknadsansvarig på Induo.

UR5i erbjuder rikare möjligheter till egen anpassning av funktioner och mjukvara än dess föregångare UR5 och ER75i. Tack vare att Linux används som operativsystem kan funktioner lätt läggas till och kunniga användare kan själv påverka enhetens funktioner. En viktig egenskap som införts är möjligheten att hämta konfigurationsfiler från en extern server. För den som administrerar enheterna innebär det att det snabbt går att ändra inställningar eller firmware i ett stort antal enheter. Varje router kan med valfria intervaller ansluta till den systemansvariges server och söka efter uppdaterad firmware eller nya konfigurationsfiler.

UR5i har anslutning för ethernet och två stycken USB-portar, därtill finns en expansionsport som kan användas som RS-232, RS-485, M-BUS eller I/O-port. Expansionsporten kan dessutom användas som en extra Ethernetport. Routern finns förutom i aluminiumkapsling i en plastkapslad version.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök