skip to Main Content
Induo har slutit avtal med Net1 om distribution av M2M-abonnemang inom ramen för Net1s M2M Partnerprogram. Induo som levererar hårdvara för maskin till maskinkommunikation ser Net1s
tjänsteutbud som ett tillskott till företagets utbud.

”En del av våra kunder arbetar utanför de delar av Sverige där full mobiltäckning överallt är en självklarhet, samtidigt som många efterfrågar tillgänglighet, redundans och stabilitet. Net1s nät täcker en stor del av Sveriges yta och erbjuder en mycket god täckning och bra backup vid strömavbrott och störningar. Vi tror att många av våra kunder välkomnar den tillgänglighet Net1s nät erbjuder och att det tillför ett mervärde för våra kunders tillämpningar. Samarbetet oss ett breddat utbud av abonnemangsformer vilket ger våra kunder önskad valfrihet att välja mellan flera operatörer i våra 3G routers” säger Mikael Flodström, delägare och Sales Manager.

I Induos sortiment finns två M2M routers för Net1s nät. En 3G router anpassad för Net1s nät, Conel CR10 v2, och en kombinationsrouter, UCR11 v2, som används med två olika 3G operatörer med automatisk fail over om den ena operatören har otillräcklig täckning. Den ena operatören i UCR11 v2 är alltid Net1 och den andra operatören är valfri 3G-operatör med WCDMA (”vanlig” 3G som stöds av Telenor, Tele2, Telia och Tre)

Net1 M2M-partner

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök