skip to Main Content
Induo kan presentera en stor uppgradering av routermjukvaran till de populära routrarna UR5i, ER75i och UR5.Den nya mjukvaruversionen presenteras i tre olika versioner för de respektive enheterna men med ett unisont versionsnummer: 2.0.0.

UR5i/ER75i/UR5 programuppdatering.

3G router UR5 ConelRoutrarna har en hel rad uppgraderingar, alla sprungna ur användarnas önskemål. Bland de största nyheterna finns implementerat stöd för olika konfigurationsprofiler och fjärrloggning av enheternas status.

VPN, som är en populär teknik för säker uppkoppling via internet, används ofta i applikationer med dessa routrar för allt från betalningslösningar till uppkoppling av nätverk. Den nya programversionen innebär en rad förbättringar så som stöd för en andra samtidig Open VPN tunnel, stöd för OpenVPN to version 2.1 RC20 samt stöd för autentisering vid OpenVPN konfiguration.

Bland övriga nyheter kan nämnas att routrarna nu stöder ytterligare fyra stycken NAT-adresser och att där finns stöd för FTP. Därtill har stöd för default gateway och DNS server implementerats.

Routrarna från Conel finns som GPRS/EDGE router med benämningen ER75i, 3G router med HSDPA stöd, kallad UR5 samt i en 3G router för HSUPA:UR5. För ytterligare frågor om den nya mjukvaran för routrarna från Conel, kontakta Induo som distribuerar Conels produkter i Sverige.

UR5 3G router

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök