skip to Main Content
Från RADWIN kommer en ny radiolänk, VMU, för höga överföringshastigheter till fordon i rörelse. VMU är en del av produktportföljen Fiber in motion och gör det möjligt att överföra data med upp till 50 MBit/s till fordon i rörelse. Länken kan hantera hastigheter på upp till 250 km/h över avstånd på upp till 10 km.

VMU, som står för Vehicular Mobile Unit, är avsedd för videoöverföring från fordon, för mobilt internet eller mobila nätverk där överföring av video, tal och röstmeddelanden kombineras. Länken kan användas i applikationer som gruvdrift, obemannade farkoster, ombordnätverk för kollektivtrafik, överföring från färjor eller för myndighetsapplikationer.

VMU har en inbyggd wifi accesspunkt, en GPS som gör det möjligt att spåra ett fordon samt en PoE-port (Power over Ethernet) för anslutning och spänningsmatning av till exempel en nätverksvideokamera. VMU är anpassad för fordonsmontage bland annat genom att den är vatten och dammtät med en IP67 klassad kapsling, samt tack vare möjligheten att ansluta en 10-36 VDC matningskälla från fordon direkt till enheten.

RADWINs Fiber in motion har ett avancerat luftgränssnitt, med dynamisk MIMO/diversitet och Smart Bandwidth Management (SBM) för att göra det möjligt att dedicera viss bandbredd per fordon.

-RADWIN möter kundernas krav på rörlighet genom att utöka den marknadsledande FiberinMotion portföljen . Med VMU kan företag i olika branscher gynnas av högupplöst video , data- och talöverföring av hög kvalitet i fordon i rörelse, menar Idan Bar-Sade VP Product Management RADWIN.

Vehicle Mobile Unit från RADWIN

RADWIN Fiber in motion

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök