skip to Main Content
Induo lanserar radiomodemen SATELLINE-M3 T1 och -M3 R1 från Satel Oy, Finland på den svenska marknaden. Modemen är speciellt framtagna för positioneringsapplikationer, mätning och RTK. De nya radiomodemen erbjuder ett bredare frekvensområde än tidigare modeller samt kompatibilitet med radiomodem av andra fabrikat.

SATELs nya radiomodem erbjuder kompatibilitet med SATELs befintliga produkter men även med radiomodem av andra fabrikat eftersom det har stöd för PCC radioprotokoll. Denna egenskap infördes nyligen på flera av SATELs radiomodem och öppnar för kompatibilitet med radiomodem av andra fabrikat.

”Applikationer för lantmäteri, RTK och GPS är viktiga för SATEL. Genom att lansera M3-T1 och M3-R1 radiomodemen och framhäva vikten av kompatibilitet mellan tillverkare kan vi ytterligare förbättra vårt utbud riktat mot denna bransch” säger Tuomas Pitkänen, SATELs VD.

Den nya serien radiomodem är framtagen för lantmäteri och GPS applikationer i åtanke varför strömförbrukning, storlek och vikt har optimerats. Att brett utbud av olika kapslingar samt antenn- och gränssnittskontakter erbjuder en flexibilitet och möjlighet att integrera radiomodemet i flera applikationer. Radiomodemet kan också levereras som kretskort för integration, de är typgodkända som radiomoduler utan extra kapsling. Radiomodemet stöder både RS-232 och TTL/LVTTL gränssnitt.

Med en helt nyutvecklad programvara, SATEL Configuration Manager, kan användare på ett enkelt sätt ändra radiomodemets inställningar så som kanalinställningar, kanalseparation och uteffekt. I programvaran kan man fördefiniera vilka kanaler som kan användas för kommunikation baserat på lokala bestämmelser eller den aktuella applikationen. Detta är användbart till exempel vid lantmäteri där det går snabbt att hitta en ledig frekvens i fält. Tack vare det breda frekvensområdet kan ett radiomodem kommunicera på frekvenser för olika applikationer och anpassas för bruk i olika länder, något som tidigare inte varit möjligt. Detta öppnar nya möjligheter för de företag som verkar i olika länder eller som exporterar sin lösning till andra länder

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök