skip to Main Content
Induo lanserar en inbyggnadsmodul från RFM som hanterar I/O-signaler och seriell datakommunikation. Modulen har inbyggt stöd för tidsbestämd rapportering vilket gör den lämpad i applikationer där en låg strömförbrukning efterstävas. Tänkta användningsområden är SCADA, industriell automation, fastighetsautomation, sensornät samt allehanda applikationer för fjärrstyrning och övervakning.

Radiomodul anpassad för trådlösa sensorer

DNT2400 är den andra produkten i RFMs sortiment som erbjuder ett rikt urval av konfigurationsmöjligheter kombinerat med en låg kostnad, långa överföringsavstånd och en frekvenshoppande radio. DNT2400 kommunicerar på det licensfria ISM bandet på 2,4 GHz och erbjuder en pålitlig överföring till ett konkurrenskraftigt pris, priset för DNT2400 i mindre volymer är 595 kr.

”RFM lanserar ytterligare en 2,4 GHz modul med konkurrenskraftiga egenskaper. En radiomodul på ett licensfritt band med funktioner som analoga och digitala I/O, seriella gränssnitt, tidsstyrda sändningar och automatiskt strömsparläge gör radiomodulen till en konkurrenskraftig byggsten för trådlösa nät. Möjlighet att konfigurera överföringshastighet och uteffekt öppnar i kombination med det konkurrenskraftiga priset nya möjlighter” säger Björn Moberg, tekniskt ansvarig och grundare av Induo.

Radiomodulen kan hantera överföringshastigheter mellan 38.4-500 kbit/s och har en sändare vars uteffekt kan justeras mellan 1mW till 100mW. Därtill kan varje radiomoduls radioegenskaper fintrimmas tack vare avancerade inställningsmöjligheter.

Radiomodul för 2,4 GHz

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök