skip to Main Content
SATELLAR är ett Linuxbaserat radiomodem med Ethernet, USB och RS-232 gränssnitt. Radiomodemet kan sammankoppla nätverk och överbrygga avstånd på flera mil.

NMS för satellarRadionät som överför data i kritiska system måste naturligtvis alltid fungera, det är lika ovärderligt som självklart. SATELs NMS-program är ett välanvänt och populärt verktyg för små som stora radiomodemssystem. Programmet är unikt då det används för alla steg från konfiguration till radionätsövervakning av färdigt system. Nu finns även SATEL NMS för ethernetradiomodemet SATELLAR.

För dig som inte stiftat bekantskap med SATELLAR är det ett Linuxbaserat radiomodem med Ethernet, USB och RS-232 gränssnitt bland annat. Det kan sammankoppla nätverk och överbrygga avstånd på flera mil och finns i en 1 W version och en 10 W version. Till SATELLAR lanseras nu en ny, kostnadsfri, firmwareuppdatering med stöd för nätövervakningsverktyget SATEL NMS.

Ok, ska vi vara rättvisa är egentligen SATEL NMS mer än ett nätövervakningsprogram, det är ett mångfacetterat verktyg som tar hand om alla steg från projektering, konfiguration, idriftsättning och drift. När radionätet väl är idriftsatt är NMS ett fullfjädrat verktyg för att övervaka nätet och göra systemägaren varse på eventuella avvikelser.
SATELLAR radiomodem med ethernet och displaySATELLAR används i allt från Smart Grid system till vatten- och reningsverk, det är ett mångsidigt modem som kan användas såväl som router eller brygga. Till SATELLAR lanseras nu en ny, kostnadsfri, firmwareuppdatering med stöd för nätövervakningsverktyget SATEL NMS.

SATEL NMS är egentligen mer än ett nätövervakningsprogram, det är ett verktyg som är ett stöd i alla steg från projektering, konfiguration, idriftsättning och under drift. Programmet används för att rita upp radionätet och det är ett fullfjädrat verktyg för att övervaka radionätet och göra systemägaren varse på eventuella avvikelser.

SATEL NMS är ett beprövat program och används med radiomodemen SATELLINE i system från några enstaka radiomodem till nät med hundratals radiomodem i drift.

Radiomodem nätövervakning i praktiken

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök