skip to Main Content

Nytt strategiskt samarbete för Induo.

Induo har tecknat distributionsavtal med RADWIN, Israel, avseende distribution av RADWINs produkter i Skandinavien. RADWIN utvecklar och producerar radiolänkar för trådlös kommunikation och grundades 1997. RADWINs trådlösa länkar har installerats i över 130 länder.

Radiolänk för utomhusmontage”Samarbetet med RADWIN stärker vår marknadsposition och erbjuder en lovande affärsmöjlighet för Induo. RADWINs produkter har visat sin pålitlighet internationellt, nu är det dags för oss att sätta igång arbetet med den Skandinaviska marknaden” säger Mikael Flodström, delägare och Sales Manager på Induo.
”Våra partners är nyckeln till framgång på den svenska marknaden. Samarbetet med Induo ger oss möjligheter till en starkare närvaro och position på den svenska marknaden. Vårt gemensamma arbete strävar efter att utöka vår kundbas. Vårt fokus är applikationer som fokuserar på hög kvalitet och prestanda i kombination med ett konkurrenskraftigt pris” säger Mark Sutton, VD för

RADWINs utbud består av trådlösa länkar för frekvensband upp till 6 GHz. Produkterna används bland annat för bredbandsaccess, videoövering och som backhaullänkar för mobilnät. RADWINs produkter används av en mångfald av användare, från små företag till stora företag, myndigheter och kommuner, elbolag, utbildnings- och finansinstitut. Produkterna kännetecknas av innovativa lösningar som håller kostnaderna till ett minimum men med bibehållna tekniska prestanda.

Radiolänkar från RADWIN

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök