skip to Main Content
3G-routern UCR11 v2 är en redundant 3G router med stöd för såväl Net1s CDMA nät som 3G med HSPA-teknik (”vanlig 3G”). 3G-routern, som lanserats av Conel, har nu uppdaterats med nya 3G-moduler och erbjuder en snabbare max-hastighet än tidigare.

Router med antenner, nätaggregat och metallkapslingTack vare de nya 3G-modulerna kan routern hantera en maximal upplänkshastighet på 21,1 respektive 14,7 Mbit/s beroende på vilken typ av 3G-nät som används. De nya modulerna har stöd för 3G med HSPA+ respektive Rev B för CDMA-näten.

Routern kan vara inloggad i bägge näten samtidigt men endast kommunicera med ett i taget. Användaren kan själv ställa in vilka faktorer som skall avgöra när routern byter nät, till exempel kan ett gränsvärde för signalstyrka användas som indikator för routern att det är dags att koppla över till det andra 3G-nätet.

3G routern kan beställas i två olika antennutföranden beroende på användningsområde. Routern har möjlighet att utnyttja så kallad MIMO-teknik för att förbättra mottagningen signalen vilket ökar hastigheten. Routern kan numera utrustas med en extra antenn för att utnyttja MIMO-teknikens fördelar. 3G-routern kan beställas med en MIMO-antenn för antingen HSPA+ eller CDMA beroende på nationella förutsättningar och hur routern skall användas.  

*) HSDPA finns i Sverige hos operatörer som Telia, Telenor, Tele2 och Tre
**) CDMA används i Net1s 3G-nät.

3G router UCR11 v2

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök