skip to Main Content

Induo lanserar ett redundant 3G router paket för tillämpningar som kräver trådlös uppkoppling med maximal driftsäkerhet. Paketet innehåller en batteribackup och en 3G router med dubbla SIM-kort. Paketet är på så sätt redundant mot såväl störningar i elnätet som störningar i mobilnätet.

Routerpaketet levereras i ett färdigt metallkabinett som skruvas på väggen och kopplas till ett vägguttag. I kabinettet finns 3G routern UR5i SL, strömförsörjning och backupbatteri. Vid störningar i strömmatningen, så som till exempel ett strömavbrott, kopplas batteridriften in och ett SMS skickas till driftsansvarig. Routern strömförsörjs i upp till 20 timmar med backup batteriet. UR5i router innehåller en 3G router med plats för dubbla SIM-kort. Genom att utnyttja bägge SIM-kortsplatserna kommer routern att byta operatör automatiskt om det blir störningar i 3G nätet. Samtidigt skickas ett SMS till den driftansvariges telefon vilken kan vidta erforderliga åtgärder.

Den redundanta routerlösningen levereras konfigurerad och klar. För den som så önskar utrustas den redan från början med dubbla abonnemang. Abonnemangen kan utrustas med fasta IP adresser vilket gör att anläggningen alltid kan nås från omvärlden. Med fast IP adress minimeras produktionsstopp och serviceresor eftersom driftsansvarig personal kan koppla upp sig mot en anläggning utan att fysiskt befinna sig på plats.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök