skip to Main Content
SATEL, en ledande tillverkare av radiomodem, lanserar en ny radiomodul anpassad för enkel integration i olika typer av system. Radiomodulen har dubbelriktad, krypterad överföring och kan skicka data över långa avstånd. RF-modulen passar i applikationer som positioneringssystem för lantmäteri, obemannade farkoster, integration i industridatorer samt olika typer av automationssystem.

satelline-m3-tr3 rf-modulDen nya RF-modulen, SATELLINE-M3-TR3, är kompakt och lätt och väger endast 18 gram. Sina kompakta yttermått till trots har radiomodulen en uteffekt på upp till 1W. Tack vare en mottagardel som har en god känslighet kan långa räckvidder nås genom att radiomodulen kommunicerar på 403-473 MHz bandet.

SATELLINE-M3-TR3 har 128 – bitars kryptering för säker överföring och använder sig av ett intelligent strömsparläge vilket möjliggör mycket låg strömförbrukning.

Radiomodulen är flexibel och kan anpassas efter kundens önskemål med möjlighet att välja mellan olika datagränssnitt, antennanslutningar och monteringsalternativ. Modulen uppfyller såväl amerikanska som europeiska standarder, radiomodulen är utvecklad och tillverkad i Finland.

Radiomodul för långa avstånd

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök