skip to Main Content
WLAN, Bluetooth, Zigbee, radiomodem och radiomoduler. RFM har tillverkat det mesta inom trådlöst sedan starten för 30 år sedan. Det NASDAQ noteradeföretaget har nu slutit distributionsavtal med Induo.

Induo, svensk distributör av produkter och tjänster för trådlös kommunikation, har utsetts till ny distributör och strategisk partner för RF Monolithics, RFM, på den svenska marknaden. Induo kommer under 2009 att successivt bygga upp distribution av RFMs produktsortiment i Sverige.

”RFMs avtal med Induo bygger på en ambition till ett långsiktigt samarbete mellan företagen. Vi har övertygelsen att Induo kan vidareutveckla försäljningen av RFMs produkter på den svenska marknaden” säger Richard Carter, Director of European Sales på RFM.

”Att ett företag av RF Monolithics dignitet väljer nya vägar och sluter distributionsavtal med Induo är något vi är stolta över. För Induos kunder innebär detta ett bredare utbud av produkter, moduler och komponenter för trådlös kommunikation” säger Mikael Flodström, försäljningschef på Induo. ”Vår starka övertygelse är att vi kan utveckla försäljningen och distributionen av RFMs produkter på den svenska marknaden.”

RF Monolithics är ett företag som grundades 1979 och tillverkar komponenter och moduler för trådlös kommunikation. RFMs utbud omfattar tekniker som MESH, WLAN, ZigBee och Bluetooth. RF Monolithics, baserade i Dallas, USA omsätter omkring 450 miljoner SEK. RF Monolithics är noterade på NASDAQ (RFMI) och har omkring 250 anställda.

Radiomodul från RFM

Radiomodem från RFM

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök