skip to Main Content
Induo lanserar CR10 v2, en 3G router för Net1s NMT 450 3G-nät. Den nya 3G routern, utvecklad av tjeckiska Conel, är anpassad för krävande applikationer och är lämplig för såväl stationär användning som fordonsmontage.

CDMA router i basicutförande”3G routern CR10 v2 har testats i Net1s nät under hösten parallellt med att över tusen CR10 v2 routrar idriftsatts i ett 3G nät med CDMA i Polen. Baserat på dessa erfarenheter kan vi konstatera att Conel återigen lyckats utveckla en robust router framtagen för kontinuerlig drift även i extrema situationer. CR10 v2 kommer sannolikt vara en välkommen produkt för den som söker en stabil router för till exempel M2M kommunikation i Net1s 3G nät” säger Ulf Seijmer marknadsansvarig Induo.      

CR10 v2 är en 3G router med CDMA teknik för 450 MHz bandet och erbjuder överföringshastigheter på upp till 3,1 Mbit/s. Tack vare ett Linux operativsystem erbjuds möjligheter till egna anpassningar av routerns mjukvarufunktioner, därtill kan tillverkaren bistå med anpassning av specifika funktioner i produktens mjukvara. 3G routern CR10 v2 är framtagen för kontinuerlig drift i temperaturspannet -30 till +60 grader. Routern levereras med en ethernetport och en USB-port som standard men kan utrustas med tillvalsportar så som ethernet, RS-232, RS-485, MBUS och I/O-portar för övervakning av processer, överföring av mätvärden eller styrsignaler. 3G routern finns i två grundutföranden och med två olika kapslingar, bägge är möjliga att montera på DIN-skena.

Conels 3G routers används i applikationer som positioneringssystem, maskin till maskinkommunikation, automationssystem,   kommunikation med fordonsdatorer och överföring av video från övervakningskameror. Genom övervakningsmjukvaran R-SeeNet, som är kostnadsfritt till mindre system, finns det möjlighet att övervaka routerns funktioner. R-SeeNet samlar in data för varje router en användare har i drift och visar statistik som signalstyrka, mobilnätets tillgänglighet, antal tappade paket och nätets latens.  

3G router för NMT450 CDMA

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök