skip to Main Content
Conel Spectre v3 är en ny routerplattform som bygger på arvet av Conels v2 routrar. 4G-routern erbjuder robust uppkoppling via mobilnäten och är, tack vare en ny processor, snabb även i dataintensiva applikationer.

Spectre V3 routerConel Spectre v3 är konstruerad för krävande applikationer och är byggd både för industriell miljö och för fordonsmontage. Den är testat och godkänd för användning inom temperaturområdet -40°C till +75°C. Dess inspänningsområde på 10-60 VDC gör den lätt att montera i snart sagt varje applikation, routern har även ett speciellt energisparläge. Routern har som standard GPS, USB-port, en I/O-port samt dubbla ethernetportar. Routerplattformen är flexibel och kan beställas med wifi, med fem ethernetportar eller med två ethernetportar samt RS-232 eller RS-485.

Anpassningsbar plattform ger 4G-router med många valmöjligheter

Som standard levereras Conel Spectre v3 med SD-kortsläsare och dubbla SIM-kortsplatser som gör det möjligt att använda en fallback operatör. Routern levereras i plastkapsling men finns även att beställa i metallkapsling. Spectre v3 finns även i en modell, Spectre v3 Bivias, med dubbla mobilnätsmoduler. Denna modell kan beställas med två LTE moduler eller en LTE-modul och en CDMA-modul till exempel. I Bivias-utförande är bägge modulerna uppkopplade mot nätet, detta gör att den blixtsnabbt kan växla mellan två operatörer.

Spectre v3 bygger på en ny plattform med snabbare processor och mer minne jämfört med Conels v2-plattform (ARM9 CPU med 256 MB Flash och 512 MB RAM), något som gör den ännu bättre på att snabbt hantera stora datamängder. Då routerns mjukvara bygger på ett Linux operativsystem finns det möjlighet att anpassa routerns egenskaper genom mjukvarumoduler.

Mer om Spectre 4G router (LTE)

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök