skip to Main Content

Maestro Heritage i metallkapsling.

Induo lanserar en industrianpassad GPRS/EDGE router, Maestro Heritage, från Maestro Wireless på Scanautomaticmässan. Routern kombinerar en attraktiv prislapp med en industriell konstruktion och erbjuder en stabil maskin till maskin kommunikation via GPRS och EDGE näten.

Router med GSM och EDGE
I dagens snabbt växande utbud av leverantörer står Maestro för långsiktighet med beprövade lösningar för maskinkommunikation. ”I dagsläget har så gott som samtliga produkter och lösningar som lanseras inom segmentet maskin till maskinkommunikation ethernetkontakt, därför är behovet av en trådlös anslutning till maskiner och anläggningar växande. Med Maestro Heritage kopplas maskiner snabbt upp via EDGE eller GPRS näten och kan nås på distans. På så sätt kan maskiner och anläggningar fjärrservas vilket minimerar stopptider och maximerar verkningsgraden. Dessutom minimeras antalet resor till och från anläggningarna. Totalt sett är fjärruppkoppling en vinst för såväl miljön som plånboken” säger Mikael Flodström, Induo.

Maestro Heritage kan koppla upp sig via såväl GPRS som EDGE näten. EDGE är snabbare än GPRS och långsammare än 3G. EDGE finns utbyggt i hela Telias GSM nät och erbjuder därför en relativt bra överföringshastighet till kunder utanför de stora städerna. Maestro Heritage är inrymd i en metallkapsling med tydliga lysdioder på utsidan som visar signalstyrka, om täckning för EDGE finns samt om modemet har kontakt med GSM nätet eller om det tar emot eller sänder data.

Läs artikel i TechWorld

Maestro Heritage router

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök