skip to Main Content
Induo Wireless lanserar DN-2400E, en trådlös Ethernetbrygga framtagen för att länka samman nätverk i industriella miljöer eller för användning i applikationer med höga krav på tillgänglighet. Den trådlösa bryggan kombinerar en robust konstruktion med kompakta yttermått.

Ethernetbrygga för korta avståndEthernetbryggan DN-2400E har en mekanisk konstruktion avsedd att klara krävande applikationer. För att maximera förutsättningarna för att radiosignalen skall nå igenom störningsrika radiomiljöer används en frekvenshoppande radio. Radion säkerställer att överföringarna når fram genom att löpande söka lediga kanaler att sända på. DN-2400E kommunicerar på det fria 2,4 GHz bandet med en proprietär radiostandard (eget radioprotokoll, inte kompatibel med WLAN/Bluetooth eller motsvarande). Den proprietära radiostandarden är framtagen för att maximera möjligheterna till dataöverföring i de tänkta applikationerna.

Konfigurera på olika sätt

Ethernetbryggan kan konfigureras för punkt till punkt överföring, eller för punkt till multipunktsnät med upp till 16 underenheter. DN-2400E har 128 bitars AES kryptering och därtill möjlighet att ange behöriga radioenheter för varje separat radionätverk. Denna funktion utestänger obehöriga enheter och minimerar risken för man-in-the-middle attacker.

Bryggan spänningsmatas med 9-24 VDC som ansluts via en kopplingsplint, anslutning av ethernet sker via RJ-45 kontakt. DN-2400E finns för leverans till det rekommenderade marknadspriset 1950 kr + moms. Priset inkluderar antenn, nätaggregat, konfigurationskabel och en ethernetbrygga.

Robust trådlös ethernetlänk

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök