skip to Main Content
Induo lanserar en ny antenn för GSM och 3G från CompleTech samtidigt som ett revolutionerande antennfäste för användning i professionella positioneringstillämpningar presenteras.

CACELY är en riktantenn som klarar såväl GSM, GPRS som EDGE och 3G frekvenserna. Antennen, som tillverkas i en kombination av aluminium och plast, täcker frekvensbanden 880-960 och 1710-2170 MHz. Antennen har 6 dBi förstärkning på det lägre frekvensbandet och 8 dBi på det högre bandet. Antennen är testad inom temperaturområdet -40 – +80° C och levereras med ett mastfäste för 35-60 mm maströr.

”Med den kalla vintern i färskt minne är vi glada att kunna rapportera att inte en enda av våra produkter returnerats eller oss veterligen skadats av den stränga väderleken. Induos produkter monteras ofta i utsatta miljöer med sträng kyla eller extrem hetta. Vinterns väderpåfrestningar verkar ha klarats galant. En viktig faktor är att vi förlitar oss på beprövade lösningar som till exempel CompleTechs antenner. Antenner som vi vet klarar 15-20 år i nordiskt klimat” säger Ulf Seijmer, Creative Director och marknadsansvarig på Induo.

Samtidigt lanseras ytterligare en produkt från CompleTech, ett antennfäste kallat UA, speciellt framtagen för Lantmäteri och GPS marknaden. Fästet gängas direkt på ett vanligt trefotsstativ med 5/8″ gänga. Trefotsstativet är ett vanligt tillbehör för den som positionsmäter professionellt med GPS, och på det nya fästet kan valfri CompleTechantenn bultas fast. Fästet tillverkas av ett UV beständigt platsmaterial och rostfritt stål. Fästet är användbart för en som behöver en stadig montering av antenn för GSM modem, 3G router eller radiomodemsuppkopplling.

Comant CACELY

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök