skip to Main Content

Dubbel säkerhet med dubbla SIM.

Induo presenterar GPRS/3G routrar för M2M kommunikation i nya versioner med dubbla SIM-kort. Med dubbla SIM-kort kan två operatörers nät användas parallellt, vid störningar i det ena nätet byter routern automatiskt operatör. UR5 och ER75i är routrar för GPRS, EDGE och 3G, routrarna används bland annat för kommunikation med trafikljus, fastighetsautomation, M2M kommunikation, betalningssystem samt mätvärdesinsamling.

Med dubbla SIM-kort ökas UR5s och ER75is redundans och säkerhet. Förutom möjligheten att byta SIM-kort skickar enheterna SMS vid olika typer av driftstörningar, till exempel vid strömavbrott eller störningar i mobilnäten.

UR5 och ER75i är produkter utvecklade för krävande applikationer och de används i situationer som ställer krav på funktion och tillgänglighet. Produkterna levereras med Ethernet och USB port men kan även extrautrustas med de industriella RS-232, RS-485 eller M-BUS gränssnitten. Dessutom finns ett I/O-kort som tillval, vilket ger möjlighet att ansluta 4-20 mA strömslingor, digitala signaler och pulser. Routrarna spänningsmatas med 10-30 V och kan användas i temperaturområdet –20º C till +55º C.

ER75i och UR5 har stöd för säkra uppkopplingar med säkerhetslösningar som Open VPN och IPsec X.509. Routrarna har stöd för NAT-T, vilket ger möjlighet att använda NAT (Network Address Translation) i IPsec lösningar.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök