skip to Main Content
Induo har inlett ett samarbete med Smart Gears i Hong Kong för att erbjuda elektronikutveckling och produktion av såväl hårdvara som mjukvara inom området M2M kommunikation via GSM/GPRS och 3G.

Induo har den senaste tiden sett en ökad efterfrågan på specialanpassade lösningar med behov av att snabbt sätta en färdig produkt på marknaden, en efterfrågan man avser kunna möta genom samarbetet med Smart Gears. Induos strategi är att rikta in sig på mindre och medelstora serier där man anser sig kunna erbjuda en konkurrenskraftig prisbild och korta ledtider. Samarbetet med Smart Gears ger tillgång till kostnadseffektiv produktion även av korta serier med ett stort inslag av manuellt arbete, till exempel där varje produkt skall konfigureras manuellt.

”Vi har sett ett stort intresse från marknaden av minskade produktions- och produktutvecklingskostnader samtidigt som många företag har svårt att närma sig den asiatiska marknaden på egen hand. Samarbetet med Smart Gears innebär att vi blir en länk och ett bollplank mellan kunden och utvecklingsföretaget, ett arbetssätt som vi tror många uppfattar positivt, vi vill helt enkelt se till att kundens önskemål fångas upp, täcks in och förverkligas” säger Mikael Flodström Försäljningschef på Induo.

Företagsfakta Smart Gears

Smart Gears är ett Hong Kong baserat företag som ingår i Fargo Telecom Group, grundat 1996. Smart Gears har de senaste 10 åren utvecklat GSM baserade M2M lösningar. Exempel på realiserade projekt är olika lösningar för elmätaravläsning (AMR) via GSM, mjukvaror till GSM modem, Maestro Wireless GSM modem samt ett industriellt GSM modem till ett Sydafrikanskt företag.

OEM utveckling GSM och 3G

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
[email protected]

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök